Efes Selçuk'ta Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası İçin Geri Sayım Başladı

EGEOLAY/Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’na sayılı günler kala yapılan hazırlıkları değerlendirmek için Beach- It Beach Spor Organizasyon Genel Sorumlusu Gürsel Yeşiltaş, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde bir araya geldi.

Efes Selçuk'ta Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası İçin Geri Sayım Başladı
Editör: Ege Olay
04 Eylül 2020 - 13:05
Efes Selçuk Pamucak Plajı 16-20 Eylül tarihleri arasında Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) U18Plaj Voleybolu Şampiyonası’na, 23-27 Eylül tarihleri arasında ise U22 Plaj Voleybolu Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Bu iki büyük şampiyona öncesinde ayrıca 11- 13 Eylül tarihleri arasında TVF Kulüpler ve Veteranlar Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası da düzenlenecek.

Efes Selçuk Pamucak Sahili’nin Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası için seçilmesinde plajın özellikleri kadar yerel yönetimlerin tutumunun da etkili olduğuna dikkat çeken Yeşiltaş; “ İzmir Büyükşehir Belediyesi plaj voleybolu organizasyonları için bize Efes Selçuk Pamucak Sahili’ni önerdi. Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’in bu organizasyona desteğini hissetmek bizim için son derece motive edici oldu. Bu bağlamda İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Efes Selçuk Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Gürsel Yeşiltaş ayrıca Beach-It Beach SporOrganizasyon ve TVF tarafından  2021Temmuz ayında  20 Yaş Altı Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası'nın da Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde düzenleneceği müjdesini de verdi.



BAŞKAN SENGEL: İLK VURUŞ ANINI HEYECANLA BELİYORUZ



Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel düzenlenecek organizasyonların sürekliliğini çok önemsediklerinin altını çizerek; “  Her seferinde söylediğim gibi biz çok heyecanlıyız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e, Gürsel Yeşiltaş’a, TVF’ye ve bu konuda katkı koyan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Pamucak Sahili’mizin kıymetli olduğunu biliyorduk. Bu değeri taçlandıracak bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizim için çok önemli.  Efes Selçuk Pamucak Sahili tarih boyunca ticaretin göz bebeğiydi. Şimdi de kültürün, festivallerin, spor organizasyonlarının göz bebeği olacak” dedi.

Başkan Sengel ayrıca düzenlenecek organizasyonlarda tüm hijyen ve açık hava spor etkinlikleri kurallarına riayet edileceğini belirterek; “Sonuçları hepimiz için çok güzel olacak. O ilk vuruşun yapılacağı anı sabırsızlıkla bekliyoruz. Efes Selçuk Pamucak Sahili’ni Avrupa’nın en önemli spor organizasyonlarından birinin merkezi haline getirecek olan

                                         

Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası içinherkesi  Efes Selçuk’a ve Efes Selçuk Pamucak Sahili’ne bekliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum