Durumu ağırlaşan Ali Sunal hastaneye kaldırıldı!

EGEOLAY/İkinci kez baba olmaya hazırlanan Ali Sunal (43), geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağırlaşan Ali Sunal hastaneye kaldırıldı!
Editör: Ege Olay
20 Mart 2021 - 12:49

Ömer Öztüyen ile olan evliliğinden olan kızı Nova’yı kucağına alan Ezo Sunal, doğumdan kısa süre sonra koronavirüse yakalanmıştı. İlk kez ebeveyn olan Sunal’ın hemen ardından ikinci kez baba olmaya hazırlanan Ali Sunal’ın da testi pozitif çıkmıştı.

Ayrıca Sunal’ın kayınpederi ile kayınvalidesi Bülent-Şehnaz Kurbanzade’nin de koronaya yakalandığı belirlenmişti.

Akşam'da yer alan habere göre; Ali Sunal’ın durumu ağırlaştı. Sunal hastaneye kaldırıldı. Konuyla ilgili Sunal ailesinden herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

2018'de oyuncu Ali Sunal ile nikah masasına oturan avukat Nazlı Kurbanzade geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi duyurmuştu. Narin adında kızları olan ikilden Kurbanzade, bu gönderisini, "Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz" notuyla paylaşarak, ikinci kez hamile olduğunu açıklamıştı.

Temmuz 2000'de bindiği uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden efsane oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, sosyal medya hesabından babasının doğum gününü kutlamıştı.

Ali Sunal, paylaştığı gönderisine şu notu düşmüştü; "Canım babam, güzel babam, çocuk babam, yaramaz babam, aşkım babam, melek babam. İyi ki doğdun, iyi ki varsın benim iyi kalpli kahramanım. Çok özledim çok."(TV100)


YORUMLAR

  • 0 Yorum