Doğan ; 'Yerel yönetimin görevi vatandaşların sorunlarını çözmektir'

EGEOLAY /Karabağlar İlçesi'nde vatandaşların yaşadığı sıkıntıları, sorunları çözmek ve sosyal aktivite alanlarıyla dolu, yaşanabilir bir Karabağlar inşa etmek hedefiyle yola çıkan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, Malatya Arapgir Aktaş Köylüleri Dayanışma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Editör: Ege Olay
03 Şubat 2019 - 08:04
Doğan’ın vatandaşların sorunlarını dinlediği programa MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Adıgüzel Demirel yanı sıra dernek üyeleri katıldı.

 

“YEREL YÖNETİMİN GÖREVİ VATANDAŞLARIN SIKINTILARI ÇÖZMEKTİR”

 

Bilal Doğan Karabağlar ilçesinde yaşayan vatandaşların sıkıntılarını çözmenin, yerel yönetimin en önemli görevi olduğunu, mevcut yerel yönetimin ise nasıl olsa kazanırız mantığıyla hiçbir hizmeti getirmediğini belirtti. Yerel yönetimin nasıl olsa biz kazanıyoruz mantığıyla Karabağlar'ı hizmetsizliğe mahkum ettiğini dile getiren Doğan, “Vatandaşların sorunlarını dert edinmiyorlar. Çünkü kafalarında nasıl olsa kazanırız mantığı var. Ama görecekler ki 31 Mart seçimlerinde halkımız gereken cevabı sandıkta verecek. Bütün vatandaşlarımız göreve gelmemizle birlikte hizmet anlayışının nasıl olması gerektiğini görecek ve hissedecek” dedi.

 

HALKIN SORUNLARINI YERİNDE DİNLİYOR

 

Karabağlar'ı hizmetle buluşturacaklarını ifade eden Doğan, inşa edecekleri sosyal aktivite merkezleriyle gençlerin, kadınların arzu ettiği ilçeyi inşa edeceklerini belirtti. Esnaf, kahvehane ve ev ziyaretleriyle halkın sorunlarını yerinde dinlemeye çalıştıklarını da aktaran Doğan, “Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmeye çalışıyoruz ve onlara çözüm önerilerimizi, projelerimizi anlatıp destek istiyoruz. Sadece seçime kadar dolaşmayacağız, seçim bitip kazandığımızda da halkımızın isteklerini dinlemek için mahalle mahalle dolaşacağız” diye konuştu.

 

VATANDAŞIN İSTEKLERİNİN FARKINDA

 

Gittikleri her yerde vatandaşların park, pazar yeri ve taziye evi isteklerinin olduğunu gördüklerini ifade eden Doğan, “Bu istekleri yerine getirmek bizim için bir görev. Vatandaşlar yerel yönetimden şikayetçi ama biz göreve geldiğimizde her mahallemize eşit hizmet getirerek, o mahalle ile ilgili eksikleri düzenleyip projelerimizi devreye sokacağız. Karabağlar'ı hak ettiği konuma taşıyacağız. Yeşil alanlarla dolu bir Karabağlar için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. 1 Nisan sabahına Karabağlar halkı mutlu uyanacak” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum