Doağan; 'En basit hizmetleri bile beceremiyorlar'

EGEOLAY/AK Parti Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan Yağmurdereliler Derneği'ni ziyaret ederek üyeleriyle bir araya geldi. Yağmurdereliler'in bugüne kadar girdiği her mücadelede yanında olmalarından dolayı müteşekkir olduğunu ifade eden Doğan, 31 Mart günü hep beraber el ele vererek Karabağlar'da hizmet yarışını kazanacaklarını ifade etti.

Editör: Ege Olay
25 Ocak 2019 - 07:13
Karabağlar'ın ilçe olduğu yıldan bu yana yerel hizmetlerden yoksun kaldığını ve bir türlü makus talihini yenemediğini vurgulayan Doğan, 1 Nisan sabahı tüm Karabağlarlıların yepyeni bir sabaha uyanacağını söyledi. Karabağlar'ın ilçe olmadan önceki sorunlarının çözülmek bir yana, her geçen gün katlanarak büyüdüğünü ve artık içinden çıkılmaz bir sorunlar yumağına dönüştüğünü öne süren Doğan, „Karabağlar ilçe olduğunda hepimiz sevindik. Artık hizmet gelecek, İzmir'in unutulmuş mahalleleri hizmetle buluşacak dedik. Ancak ne oldu? Aradan geçen 10 yıllık sürede neredeyse tek çivi çakılmadı. Eskiden hizmet alan mahallelerimiz bile kaderine terk edildi. Arka mahallelerimizin eski hallerinde bir arpa boyu ilerleme kaydedilmedi. Karabağlar adeta kara talihine mahkum edildi. Bizler 1 Nisan sabahıyla birlikte bu kara talihi hep beraber yenmiş olacağız'' dedi.

 

„EN BASİT HİZMETLERİ DAHİ BECEREMİYORLAR“

 

İzmir'in tam merkezinde olmasına rağmen hala görmezden gelinen Karabağlar'da vatandaşların artık canından bıkma noktasına geldiğine değinen Doğan, ''Yeşil alanlara bakıyorsunuz, yok denecek kadar az. Yollara bakıyorsunuz, köy yollarından beter. En basit çöp toplamayı bile başaramayan bir yerel yönetim zihniyetiyle karşı karşıyayız. Gençlerimiz ise zaten yok sayılıyor. Ne spor yapabilecekleri bir tesisleri, ne de vakitlerini değerlendirebilecekleri sosyal donatı alanları var. 500 bin kişilik Karabağlar'da bir tane bile sinema yok. Bundan daha büyük bir ayıp olabilir mi? Hani nerede sosyal belediyecilik?'' diye sordu.

 

„BECERİKSİZLİKLERİNİ ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR“

 

Yerel yönetimin beceriksizliğini örtmek için suçu hükümete attığını da söyleyen Doğan, artık Karabağlarlıların bahanelere karınların tok olduğunu söyledi. Karabağlarlıların bahane değil hizmet beklediğine de vurgu yapan Doğan ''Karabağlar'da kime dokunsanız dertli. Hangi sokağa, hangi eve girseniz hizmetsizlikten yakınıyor. Ancak belediyedeki personel sayısına ve alt yapıya bakıyorsunuz, tüm hizmetleri getirmek için fazlasıyla yeterli. Peki bu personel ve teçhizat alt yapısı neden kullanılmıyor? Çünkü yerel yönetimdekilerin hizmet etmek gibi bir kaygıları yok.Onlar için Karabağlar halka hizmet yeri değil kendilerine makam ve mevki sağladıkları bir kapı. Oysa bu millet „halka hizmet hak'ka hizmet“  düsturuna sahiptir. 1 Nisan sabahı da varıyla yoğuyla halka hizmet edecek bir zihniyeti Karabağlar'a kazandıracağız'' diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum