Divanev Dolap Modelleri ile Evinize Estetik Bir Görünüm Kazandırabilirsiniz

Dolap, birçok kıyafet ve aksesuarları içinde bulunduran farklı biçimde tasarlanan mobilya türlerindendir.

Divanev Dolap Modelleri ile Evinize Estetik Bir Görünüm Kazandırabilirsiniz
Editör: Ege Olay
20 Haziran 2023 - 15:05
Kıyafetlerinizi daha geniş bir alana düzgünce yerleştirerek odalardaki kalabalık ve biçimsiz görüntüyü ortadan kaldıran çok yönlü parçalardır. Tercih esnasında; ölçü, genişlik, sürgülü ya da kapaklı seçenekleri fonksiyonellik açısından değerlendirmeniz gerekirken tasarım ve renk alternatiflerini doğru dekorasyon kodları için önemsemelisiniz. Divanev, size modern ve her anda kullanıma uygunluk gösteren sürgülü ya da kapaklı dolap modelleri sunar. Dizayn ve tasarımları ile farklılık gösteren modeller, konforlu bir yaşam alanı oluşturmanıza yardımcı olur.

Kapaklı Dolap Modelleri ve Özellikleri

3 kapaklı dolap çeşitleri çeşitli stilleri ile odanızı tamamlayan parçalardandır. Çok yönlü stilleri ile dikkat çeken ürünler dar alanlarda bile kullanım kolaylığı sağlar. Sol, sağ ya da orta kapak kısmında ayna ihtiyacınızı gideren modeller, hem odanızın daha geniş görünmesini sağlarken hem de boy aynası ihtiyacınızı karşılar. Aynasız bir dolap tercih etmek isterseniz, şık tasarımları ile odanıza sadelik katan ürünleri de inceleyebilirsiniz. İçeriğindeki kullanışlı bölmeler, dilediğiniz kıyafetinizi düzenli bir şekilde yerleştirebilmenizi sağlar. Modern tasarımları ile alandan tasarruf sağlarken ürün içeriğindeki bölme ve askılık kısımları kıyafetlerinizi rahatlıkla depolayabilmenizi sağlar. 3 kapaklı seçenekleri yalnızca yatak odanızda değil, depolama alanına ihtiyaç duyabileceğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Çocuk odaları, misafir odaları ve holler en çok kullanılan yerlerdir. 
Yaşam alanınız geniş ve depolama ihtiyacınız fazla ise 5 kapaklı dolap modellerini değerlendirebilirsiniz. Renk ve desen alternatifleri ile Divanev bu konuda da size birçok seçenek sunar. Klasik, vintage, modern ya da country 5 kapaklı dolap tasarımları dilediğiniz stilde yaşam alanları oluşturabilmenize olanak sağlar. Farklı alan ve bölmelerine kıyafetlerinizin yanı sıra istediğiniz aksesuar, battaniye, yastık benzeri yer kaplayan ürünlerinizi yerleştirebilir, ekstra depolama çözümü olarak kullanabilirsiniz.
Divanev 6 kapaklı dolap modelleri daha geniş depolama ihtiyacı olan yaşam alanları için idealdir. Kendinden yavaşlatıcı menteşe sistemleri sayesinde uzun süre kullanım güvencesi sunar. Kaliteli menteşeler, olası kapak çarpmaları, kırılmaları ve deforme olmayı önler, dolabınızı uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Ürünler estetik açıdan ayna tasarımları ile farklılık gösterebilir, böylelikle seçerken birçok alternatifle karşılaşabilirsiniz. İç tasarımında alt ve üst kısımlarda yer alan bölmeler size geniş depolama alanı sağlarken, ara raflar ve askılık kısımları, kıyafetlerinizi düzen içerisinde yerleştirmenize olanak tanır. Çekmeceler ise depolama alanlarınızı zenginleştirerek, düzen konusunda size yardımcı olur.

Yer Tasarrufu İçin Sürgülü Dolapları Tercih Edebilirsiniz

Sürgülü modeller fonksiyonellik açısından kapaklı modeller kadar kullanışlıdır. Farklı boyut tasarımları, yaşam alanınızın ölçüsüne en uygununu bulmanızı sağlar. Genel olarak daha dar bir alana sahipseniz sürgülü modeller ilk tercihiniz olabilir. Bu modellerde ayna kullanımı odanızı daha ferah ve geniş gösterecektir. Yarı ayna yarı ahşap görünüm ise bir yandan odanıza derinlik sağlarken diğer yandan ahşap sıcaklığını odanıza taşımanızı sağlar. Koyu renklerin mevcut olduğu mobilyaya sahip iseniz beyaz ve krem seçenekleri tercih edebilirsiniz. Açık renk bir düzeniniz varsa koyu renkteki parçalarla kontrast sağlayabilir, estetik görüntüyü kolayca elde edebilirsiniz. 

Dayanıklı ve Kaliteli Dolaplar Uzun Yıllar Kullanım Garantisi Sunar

Dolap seçimi yaparken kaliteli malzemeye yönelmeniz ürünleri uzun yıllar güvenle kullanmanızı sağlar. Dolap fiyatlarını etkileyen bu unsur, aslında uzun vadeli olarak düşünüp seçim yapmanızı sağlar. Divanev size hem uygun fiyat hem de kaliteli modelleri bir arada sunar. Sürgülü ya da kapaklı dolap modellerini web sitesinden inceleyebilir, en yakın Divanev mağazasından beğendiğiniz modelin tüm ayrıntılarına vakıf olarak, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum