Reklam

Devlet Bahçeli: Sorulacak hesabımız büyüktür

EGEOLAY/MHP Genel Başkanı Bahçeli, Fırat Kalkanı harekat bölgesinde şehit düşen asker ve özel harekat polislerinin hesabının sorulacağını söyledi.

Devlet Bahçeli: Sorulacak hesabımız büyüktür
Editör: Ege Olay
12 Ekim 2021 - 14:28

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, konuşmasında, Fırat Kalkanı harekat bölgesinde şehit düşen asker ve özel harekat polislerinin hesabının sorulacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Elbette acımız büyüktür ama sorulacak hesabımız da büyüktür. Kılıçdaroğlu taziye mesajı yayınlamıştır. Ne var ki özne yoktur. Sayın Kılıçdaroğlu onlar bize mi saldıracaklar dediğin PKK/ YPG'liler vatan evlatlarının kanına girmişlerdir. Şehitlerimizin kanlarına sessiz kalırsak canilerin suikastların alttan alırsak bölücü ve terör faaliyetlerini görmezden gelirsek onurumuzla birlikte şerefimizi kaybetmiş oluruz. Biz şehitlerin hesabını soracak millet iradesinin temsilcileriyiz."

CHP yönetimine sert tepki

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP yönetimine sert sözlerle yüklendi. CHP'nin gizli gündeminde anayasanın ilk dört maddesini kaldırmak olduğunu söyledi.

Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayet konusunda kaygılarım var' açıklamalarını hatırlattı, "Korku edebiyatını ve siyasi cinayet masallarını bırak. Bugünkü CHP yönetimi HDP’nin oyun uşağı haline gelmiş. Bugünkü CHP yönetimi Gazi Mustafa Kemal’in hatıra ve emanetleriyle yollarını kapanmamak üzere ayırmıştır" dedi.

"Kapanması ve kapatılması gereken terörün siyaset uzantısıdır"

Bahçeli, 6 partinin yaptığı 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' toplantısını eleştirdi.

"Cumhuriyet Halk Partisi, İP, DP, Gelecek Partisi ve Deva'nın temsilcileri HDP'yi masa altında tutarak sözde bir uzlaşmaya vardıklarını açıklamışlardır. Uzlaşma doğru hedefler üzerinde olur. Allah için söyleyin bunların neresi dürüst, neresi düzgün, neresi temizdir?"

Devlet Bahçeli, 'HDP kapatılsın' çağrısını eleştirenlere de tepkiliydi, "Susmayacağım" dedi. Bir kez daha HDP'nin kapatılması gerektiğini vurguladı.

"Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz, biz Cumhur İttifakı’yız. Benim ağzımı kapatacak bir babayiğit henüz anasının karnından doğmadı. Kapanması ve kapatılması gereken terörün siyaset uzantısıdır."(TRTHABER)

YORUMLAR

  • 0 Yorum