Denizli Göç Alıyor, Kiralık Konut Talebi Artıyor

EGEOLAY/Denizli'de hizmet veren GHO Adalılar'ın Ofis Müdürü Çiğdem Panayır, bir sanayi ve ticaret kenti olan Denizli'nin, son depremin ardından göç almaya başladığını söyledi.

Denizli Göç Alıyor, Kiralık Konut Talebi Artıyor
Editör: Ege Olay
24 Şubat 2023 - 14:06

Adalılar olarak Denizli'de 2 ofisle birden hizmet verdiklerini ve GHO'nun ülke genelinde 30 şubeye ulaştığını belirten Panayır, konut satış ve kiralama, fabrika ve ticari alanlar, arsa satışı konusunda deneyimli satış danışmanlarıyla hizmet verdiklerini dile getirdi.

Kentin önemli bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu ifade eden Çiğdem Panayır, “Denizli tekstil, tarım ve sanayi konusunda önemli bir üretim bölgesi. Ekonomik potansiyeli yüksek bir şehir. Yapımı devam eden İzmir - Denizli otoyolunun bitmesiyle bölgenin ticaret hacmi daha da gelişecek. Deprem nedeniyle uzaktan eğitim sistemine geçen üniversiteler nedeniyle kiralıklar konusunda bir boşluk olmuştu. Son depremden sonra hem Sarayköy'e hem de Denizli'ye talep yükseldi. Şu anda deprem nedeniyle doğu illerinden gelen vatandaşlarımızın sayısı bir hayli fazla. Artık talepler de farklılaştı. Gelenler daha çok eşyalı kiralık daireleri tercih ediyor. Sarayköy ve Honaz, hem ticaret hem de sanayi bölgesi olarak talep görüyor. Yapımı devam eden şehir hastanesi dolayısıyla Karahasanlı bölgesi de gelişime açık bir yer olarak yatırımcıların ilgisini çekiyor” diye konuştu.

İSTİKRARLI BÜYÜME GRAFİĞİ

2022'de başarılı bir yılı geride bıraktıklarını dile getiren GHO Adalılar Ofis Müdürü Çiğdem Panayır, şu bilgileri verdi: “Şu anda Denizli ve Sarayköy'deki ofislerimizde toplam 12 kişiyi istihdam ediyoruz. İş hacmimizin artışını göz önüne alarak bu yıl sonuna kadar 20 kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Denizli merkez ve ilçeleriyle çevre illerde, hem bireylere hem de kurumlara yönelik etkin gayrimenkul konusunda profesyonel çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Normalde kış aylarında sektör durgun olmasına rağmen geçtiğimiz yıl daha hareketliydi. İnşaatların yapımı da durmadı. Müşterilerimizle yıllardır güvene dayalı bir ilişkimiz var. Diğer GHO ofisleriyle koordineli şekilde gayrimenkul konusunda A'dan Z'ye hızlı ve güvenilir hizmetler vermeye devam ediyoruz”

Denizli ve Nazilli'de önemli konut projelerinin satış ve pazarlamasını üstlendiklerini kaydeden Panayır sözlerini şöyle sürdürdü: “Nazilli'de üniversitenin karşısında temel çalışmaları başlayan N - Plus projesinin de satışını gerçekleştireceğiz. Picco Lavita Tiny House ve bir GHO markası olan Taş Ev Türkiye ile özellikle depreme karşı dayanıklı ve doğal yaşamı özleyenler için önemli yaşam alternatifleri de sunuyoruz”

YORUMLAR

  • 0 Yorum