Demiryolu Çalışanları İftar'da Buluştular

EGEOLAY/Demiryolcular İftar sofrasına da büyük bir katılımla ve ney müziği dinletisinde oruçlarını açtılar yapılan duadan sonra Organizasyonu yapan Ali KAYNAK konuşmasında Değerli TCDD çalışan Kurum Amirleri vefakâr Demiryolcu mesai arkadaşlarım ve kıymetli Misafirler bugün böyle Güzel bir nezih ortamda Basmane Garda iftar soframızı şenlendir diğiniz için Teşekkür ediyorum.

Demiryolu Çalışanları İftar'da Buluştular
Editör: Ege Olay
03 Nisan 2024 - 16:56
Manevi iklimin kutlu havasını ruhumuzla buluşturduğumuz Mübarek Ramazan ayında, bizlerin kavuşmasını nasip eden Cenab-ı Allah’a hamd ediyorum.
İlahi rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, bereket ve bolluk pınarlarının çağlayanlar gibi aktığı bu kutsal ayın; Türk-İslam Dünyası’nın hasret kaldığı huzur ve esenliğe ulaşmasında bir dönüm noktası olmasını diliyorum.
İnancım odur ki, semaya açılan elleri, duayla titreyen gönülleri, özlemle, samimiyetle, içtenlikle yapılan niyazları Yüce Allah karşılıksız bırakmayacak, sevdiklerinden ve sevenlerinden olmayı bizlerden esirgemeyecektir.
Sonuna yaklaştığımız Ramazan ayında, yaptığımız ibadetlerin kabul edilmesini temenni ediyor, hepinize hoşgeldiniz diyorum.


Kısacası şunu söylemek istiyorum değerli Mesai arkadaşlarım: Her birimizin ancak ölümle sonuçlanacak büyük sorumlulukları vardır. Vaziyetimiz, durumumuz, şartlarımız, imkânlarımız ne olursa olsun bu sorumluluklarınızı o şart ve imkânlarımız dâhilinde mutlaka yerine getirmek durumundayız. Gerekirse kanımızı da feda ederek canımızı da feda ederek Allah'ın dini uğrunda hiçbir şeyi esirgemeyerek elimizden geleni en iyi şekliyle ortaya koymak ve bu ümmet için bir şeyler yapmakla yükümlüyüz. Cenab-ı Allah’tan vazifelerimizi ifa etmekte hepimize yardımcı olmasını, rahmetini üzerimizden esirgememesini her hususta dosdoğru yolundan bizleri ayırmamasını bütün kalbimle niyaz ediyorum. Cenab-ı Allah'ın rahmeti, bereketi, feyzi, lütfu hepinizin üzerinize olsun. Rabbim ümmetin içerisinde bulunduğu sıkıntılardan ümmeti bir an önce muhafaza buyursun. Allah'ın selamı rahmet ve bereketi hepinizin üzerine olsun.
Bu akşam aynı sofrayı paylaştığım her bir Mesai arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyor, tuttuğumuz oruçların Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum.
Ayrıca Cuma günü karşılayacağımız Kadir Gecesinin aziz milletimize ve siz değerli demiryolcu arkadaşlarıma güzellikler ve hayırlar getirmesini diliyorum.
Hepinizi bir kez daha sevgilerimle selamlıyor ve Mübarek Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum.
Sağ olun, var olun.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum