Dayanç, Balçova Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıktı

EGEOLAY/CHP örgütünün sevilen simalarından eğitimci/iş insanı Muharrem Dayanç, doğup büyüdüğü ve 20 yıldır yerel siyasetçi olarak hizmet ettiği Balçova’nın Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Dayanç, Balçova Belediye Başkanlığı İçin Yola Çıktı
Editör: Ege Olay
28 Kasım 2023 - 15:25
CHP’de lider değişiminin ardından ilk hedef olarak belirlenen Yerel Seçimlere yönelik hareketlilik sürüyor.
 
Özgür Özel başkanlığındaki yeni yönetimin seçim takvimini belirlemesinin ardından başlayan Belediye Başkanlığı aday adaylık başvuruları da iyice yoğunlaştı.
 
Parti örgütünün sevilen simalarından eğitimci/iş insanı Muharrem Dayanç da doğup büyüdüğü ve 20 yıldır yerel siyasetçi olarak hizmet ettiği Balçova’nın Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.
 
Partililerin büyük ilgi göstermesiyle çok geniş bir katılıma sahne olan başvuru sırasında kendisini yalnız bırakmayanlara seslenirken “değişim” vurgusu yapan Dayanç, “Türkiye'nin ikinci yüzyılına girdiği bugünlerde toplumumuzda ve her katmanda istenen değişim talebi parti yönetimimize yansımıştır. Bu değişim rüzgârı ile yerel seçimlerde Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde yepyeni bir tarih yazmak istiyoruz. Değişimin Yüzyılı ve Yüzyılın değişimi anlayışıyla partimiz büyük başarılara imza atacak ve biz Balçova’mız da bayrağımızı en yüksekte dalgalandıracağız” diye konuştu.
 
 
Genç bir aday olarak dinamik bir ekiple yola çıktığını vurgulayan Dayanç, çok farklı bir Balçova vadettiğinin altını çizerek, aday gösterildiği ve seçildiği zaman Balçova’yı bir “marka kent” yapma sözü verdi.
 
Balçova’da dosta düşmana parmak ısırtacak bir başarı öyküsü yazmaya hazır olduklarını söyleyen Muharrem Dayanç, “20 yıldır aktif siyasetin içindeyim, ilk gençlik yıllarından beri Parti koridorlarına “pişen” bir siyasetçi olarak Balçovalılarla omuz omuzayım, bu güzel yerin bütün sorunlarını biliyorum ve hepsinin çözümünü de hazırladım... Gençliğime ve vizyoner bakış açıma da çok güveniyor, bu değerleri iyi bilen Balçovalılara hizmet etmek için can atıyorum... Geçmiş yıllarda, 2009-2014 döneminde “en genç üye” sıfatıyla Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet ettiğim Balçovam için Allah nasip eder de Belediye Başkanı olursam, çok farklı, bambaşka bir Balçova’da yaşayacağımıza söz veriyorum” diye konuştu.
 
Parti’nin yeniden soluklanması” ile birlikte CHP iktidarının iyice yaklaşmakta olduğunun açıkça göründüğünü söyleyen Dayanç, “yaklaşan yerel seçimler tarihi bir öneme sahip... Yerel iktidarda yapacaklarımız, Türkiye’yi yönetirken yapacaklarımızın örneği gibi olacak, bu yüzden doğru adaylar ile çok sayıda belediyeyi kazanarak, yerel iktidarda çok güçlü olmamız lazım” dedi.
 
Eğitimciliğinin yanı sıra sosyal girişimci özellikleriyle de bilinen Muharrem Dayanç, kurucu eğitmen olarak CHP İzmir Parti Okulu’nun da vazgeçilmezleri arasında...
 
Geçmişte Göztepe’de de forma giyen Dayanç, futbolculuğunun yanı sıra boksörlük ve dalgıçlık deneyimlerine de sahip.
 
Sanata ve sanatçıya büyük önem verdiği bilinen Muharrem Dayanç çok sayıda enstrüman da çalabiliyor.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • SELİM KILIÇ
    4 ay önce
    Adayların geçmişine özenlebakmanızı önerrim, bu noktada mimar mühendisyada şehir planlamacığığı hakkında nekadar deneyimli olduğu teknik yeterliliği önemli bir gereksinimdir. Kime oy kullanırsanız kullanın tüm adayların niteliklerini lütfen araştırararak oy kullanın.