Cumhur İttifakı Foça Adayı Acar: "Kimse işinden olmayacak

EGEOLAY/Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı MHP’li Taner Acar, seçimi kazandıkları takdirde kimseyi işten çıkarmayacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Foça Adayı Acar: "Kimse işinden olmayacak
Editör: Ege Olay
21 Mart 2024 - 14:54
31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala, CHP tarafından Foça belediyesi işçileri üzerinde, Cumhur ittifakı seçimi kazanırsa işten çıkarılacaklarına yönelik baskı kurulmak istendiğini öne süren Acar, tüm iddiaları yalanladı.

Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, "Gittiğim her yerde söylüyorum, emekçi kardeşlerimle bir araya geldiğimde konuyu onlara da anlattım. Mazbatamızı alıp göreve başladığımızda işçilerimizden bir kişi bile işten çıkarılmayacak Alacakları varsa son kuruşuna kadar ödenecek." dedi.

Acar” Merak etmeyin! Kimse işinden olmayacak...Yapılmamış o kadar çok şey var ki, yapacak çok işimiz var. Daha fazla çalışana ihtiyaç duyacağız. Güçlü FOÇA için, birlikte çalışacağız!” şeklinde konuştu.

Tüm çalışanların maaşlarının iyileştirileceğini belirten Acar "Maaşımız ve sosyal haklarımız zamanında yatacak mı korkusu ortadan kalkacak, herkes yaşamını güvenle planlayabilecek. Hakkınızı almak için başka bir kurumdan gelecek ödenek bahane edilmeyecek. Mevcut sorunlara çözüm getireceğiz. İşçilerimizin tedirginliği olmasın. İşiniz güvence altında” diye konuştu.

KUTLAMA OLMAYACAK

Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, "Mazbatamı alıp göreve başladığım gün Reha Midilli Kültür Merkezi'nde bir toplantı yapıp seçmenlerimize teşekkür edeceğim. Bunun dışında herhangi bir kutlama, tebrik randevularımız olmayacak. Geçmişte bu törenlerin günlerce, haftalarca sürdüğüne şahit olduk. En çok eleştirenlerde biri de bendim. Biz hemen işe koyulacağız. Çünkü çok fazla işimiz var. Foça’yı sezona hazırlamamız gerekli. işimiz çok, kaybedecek vaktimiz yok " dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum