Çiğli'de Cumhuriyet Coşkusu Melek Mosso ile Zirve Yaptı

EGEOLAY/Çiğli Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında dün akşam Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Melek Mosso konserine ev sahipliği yaptı.

Çiğli'de Cumhuriyet Coşkusu Melek Mosso ile Zirve Yaptı
Editör: Ege Olay
27 Ekim 2023 - 13:48
Cumhuriyetin 100. yılını söyleşiden resim sergisine, tiyatro gösteriminden klasik müzik dinletisine, sportif turnuvalardan kermese dolu dolu bir programla kutlayan Çiğli Belediyesi, dün akşam Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Melek Mosso’yu Çiğlili müzikseverler ile buluşturdu. Balatçık Mahallesi’nde gerçekleştirilen konsere binlerce genç katılım gösterdi. 
 
Başkan Gümrükçü: “Atatürk’ün izindeyiz, Cumhuriyetten vazgeçmeyiz"
 
Çiğlililerin Cumhuriyete olan bağlılığına vurgu yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Muazzam bir konser oldu. Değerli sanatçımız Melek Mosso ve Ata'mızın Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimiz bu güzel gecede adeta ışık saçtı. Çiğli Belediyesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılını ilçemize yakışır bir şekilde kutlamak ve Cumhuriyet devrimlerini her daim ileri taşımak adına çalışıyoruz" dedi. 
 
Gümrükçü’den Gençlere "Gençlik Parkı" Müjdesi
 
Konserde Katip Çelebi Üniversitesi gençlerine hitap eden Başkan Gümrükçü, “Balatçık, ilçemizin enerjisini yükselten, Çiğli Belediyesi’nin motivasyonunu arttıran, Cumhuriyete ve Atatürk’e bağlı gençlerin mahallesi. Dolayısıyla bu bölgenin ihtiyaçları ve talepleriyle yakından ilgileniyoruz. Buradan müjdesini veriyorum; Katip Çelebi Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile yaptığımız toplantıda caminin karşısındaki boş alanı sosyal tesis olarak değerlendirme kararı aldık. Tasarımını gençlerimizle beraber yapacağımız 100. Yıl Gençlik Parkı'nın yazısını yazdık, meclise getiriyoruz. En kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum