Çiğli'de Bahar Temizliği Kıyı Şeridiyle Başladı

EGEOLAY/Her Pazartesi günü farklı bir mahallede gerçekleştirilen temizlik çalışmasıyla mesaiye başlanan Çiğli’de, havaların ısınmasıyla birlikte geniş katılımlı kıyı şeridi temizliği yapıldı.

Çiğli'de Bahar Temizliği Kıyı Şeridiyle Başladı
Editör: Ege Olay
01 Mart 2021 - 14:23
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün yer aldığı kıyı şeridi temizliğine CHP İlçe Başkanı Mert Özcan, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personelleri katılım gösterdi. Sabahın erken saatlerinde başlanan temizlik çalışmaları kapsamında; kıyı şeridi, yeşil alanlar, kaldırımlar ve bisiklet yolu dip bucak temizlendi. 3saat süren temizlik çalışmalarında 5 ton çöp toplandı.

Başkan Gümrükçü: “Bizim için görev değil sorumluk”

Göreve gelirken pırıl pırıl bir kent yaratacaklarının sözünü verdiklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Temizlik çalışmalarını bir görev olarak değil toplumumuza ve doğaya karşı bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu doğrultuda göreve geldiğimiz günden bugüne her hafta farklı bir mahallemizde kapsamlı temizlik çalışması yapıyoruz. Tabi ki temizlik kavramı havada ve karada olduğu kadar denizde de hassasiyet gerektiren bir konu. Burada yaşayan binlerce canlımızın sağlığını da düşünmek zorundayız. Baharın yaklaşmasıyla birlikteyeni haftaya ilk iş olarak kıyı şeridimizi temizleyerek başladık. Çiğlimizi, gelecek nesillerimize yaşanabilir ve sağlıklı bir şekilde teslim etmek için çevreye duyarlı bir yönetim anlayışıyla hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum