Çiğli'de 23 Nisan Şenliği Tiyatro İle Devam Etti

EGEOLAY/Çiğli Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen"23 Nisan Çiğli Çocuk Şenliği"nin ikinci gününde çocuklar tiyatro ve gösterilerle eğlenceli bir gün geçirdiler.

Çiğli'de 23 Nisan Şenliği Tiyatro İle Devam Etti
Editör: Ege Olay
22 Nisan 2019 - 10:53
23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında sahnelenen, Çiğli Belediye Tiyatrosu oyuncularının oynadığı "Çevreci Afacanlar " tiyatro oyunu ve Çiğli Belediyesi Harmandalı Okul Önce Bakım ve Eğitim Merkezi öğrencilerinin sunduğu gösteriler çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı. Oyunu çocuklarla birlikte izleyen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "23 Nisan, Türkiye işgal atındayken Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni açtığı ve sonrasında da sadece Türk çocuklarına değil, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bir gündür.  Bizler de çocuklarımız için bu anlamlı günde beş gün süren şenlik düzenledik” dedi.

“Çevreci Afacanlar” oyunu ile hem çocuklara doğa sevgisi ve çevre bilincini aşılamak, hem de çocukların kendi bayramlarında eğlenceli bir gün yaşamalarını istediklerini belirten Başkan Gümrükçü, oyunun sonunda çocukları kutlayarak, teşekkür belgesi verdi. Başkan Gümrükçü: “ Çocuklarımızın emeklerine sağlık, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Çevre bilinci ve doğa sevgisi aşıladıkları ve daha güzel bir dünyada yaşama hakkımız olduğunu hatırlattıkları için ben tüm tiyatro yöneticilerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum " dedi.

Anıtkabir maketi hediye ettiler

Etkinliklerin ardından Harmandalı İlkokulu Okul Aile Birliği, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'ye Anıtkabir'in maket çalışmasını hediye etti. Başkan Gümrükçü, el emeği ile hazırlanan Anıtkabir maketi hediye ettikleri için okul aile birliğine teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum