Çiğli Belediye Meclisinden Kınama

EGEOLAY/Çiğli Belediyesi’nin Ekim ayı toplantısında AK Parti Grup Başkan Vekili Boztepe, CHP Grup Başkan Vekili Avdan ve MHP’li Yıldız’ın imzalarını taşıyan ortak metinde PKK kınanırken, Barış Pınarı Hareketi için birlik ve destek mesajları verildi.

Çiğli Belediye Meclisinden Kınama
Editör: Ege Olay
11 Ekim 2019 - 18:23
İşte yapılan açıklama;



Çiğli Belediyesi meclisini temsil eden  CHP, AK PARTİ ve MHP üyeleri olarak parti kimliklerimizin de üstünde olan Türkiye Cumhuriyeti, Vatandaşlarımız adına sorumluluk almış, halkımızdan vekalet alarak bu koltuklara oturmuş meclis üyeleriyiz.

 Kuruluş amacı cumhuriyetimizi yıkmak, devletimizin bekasına, askerimizin, polisimizin ve halkımızın canına kast etmek olan, toplumsal birliğimizi, kardeşliğimizi ve huzurumuzu hedef alan hangi terör örgütü varsa Çiğli adına, halkımız adına, kınamak ve lanetlemek bizlerin gurur duyacağı, onur duyacağı ilkeli bir harekettir.

İzmir Karabağlar ’da 18 Ağustos 2019 tarihinde ve Ege Bölgesinde değişik alanlardaçıkan orman yangınları, bu çatı altında birlikte çalıştığımız her meclis üyesinin yüreğini de yakmıştır.

 İzmir'in ormanları, o bölgede yaşayan binlerce canlı yok olmuş, bölgede vatandaşlarımızın malları zarar görmüş ve yerine belki de on yıllarca geri koyamayacağımız bir fauna yok olup gitmiştir.

Terör örgütünün sebep olduğu anlaşılan bu yangınlarda, doğamızı, canlılarımızı, İzmir'imizin ve çocuklarımızın geleceğini kundaklayan terör örgütünü, Çiğli Meclis üyeleri olarak lanetliyor, bu türden alçak eylemlerle bizleri yıldıramayacaklarını, korkutamayacaklarını kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Biz Çiğli Belediye Meclis üyeleri olarak TÜM KAMUOYUNA çağrıda bulunuyor ve diyoruz ki;

Belediye meclisimiz tüm üyeleriyle birlikte, adı ister PKK ister İŞİD ister FETÖ veya her ne olursa olsun, tüm terör örgütlerini ve DESTEKÇİLERİNİamasız, fakatsız lanetliyoruz.

Öte yandan, iki gün önce Suriye sınırında başlayan "Barış Pınarı Harekatı’nın", askerlerimiz kayıp vermeden,

Masum insanlar zarar görmeden,  başarıyla sona ermesini diliyoruz. Asıl güç, güvenlik ve saygınlığını silaha, savaşa ihtiyaç duymadan koruyup sağlamaktır. Türkiye yakın ve geçmişte bunu başarmış ülkedir, yine başarabilir.

Ordumuzun Başarı elde etmesi ortak arzusudur.  Bu hareket Suriye’nin terörden arındırılmasıdır. Amacımız bölgemizdeki akan kanı durdurmak barışı sağlamaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN dediği gibi “YURTTA SULH CİHANDA SULH” bölgemizde yaşanmasını temennimizdir. Allah Ordumuzun yardımcısı olsun.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum