CHP Parti Sözcüsü Öztrak Açıklamalarda Bulundu

EGEOLAY/CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısı gerçekleştirdi.

CHP Parti Sözcüsü Öztrak Açıklamalarda Bulundu
Editör: Ege Olay
21 Ekim 2019 - 16:43 - Güncelleme: 21 Ekim 2019 - 17:20
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısı gerçekleştirdi. Öztrak hükümetin politikalarını eleştirdi. 

Öztrak'ın konuşmasından satır başları şöyle;



Kepazeliklerle dolu bir tiyatro izliyoruz. Buna bu ülkenin insanlarının hazmetmesi mümkün değil. 

Vatandaşlarımızın Erdoğan'a dönük en ufak eleştirileri hapis cezaları ile karşılanıyor. Trump'ın hakaretlerle dolu mektubu ise 'saygı ve sevgi' gerekçesiyle görmezden geliniyor. Bizce sayın Erdoğan artık kendi halkına saygı ve sevgi göstermeli, açtığı davaları geri çekmelidir. 

'Ben Trump'tan başka biriyle oturmam' diyen Erdoğan, Trump'ın yardımcısı ile 1 saat 10 dakika konuştu. ABD, YPG terör örgütüne vekâleten masaya oturdu. Uluslararası haber ajansları YPG'nin ABD ile bu sürede kesintisiz görüştüğünü söyledi.

SARAY'IN ODALARI, TELEFONLARI TERÖRİSTLERE AÇILDI


Yabancı basın Erdoğan ile Pence arasındaki görüşme devam ederken ABD'li yetkililerin YPG ile görüştüğünü yazdı. Saray'da jammerlar vardır herhalde. Anlaşılıyor ki bu görüşme için Saray'da bir telefon tahsis edilmiştir. FETÖ örgütüne devletin kozmik odalarını açanlar Saray'ın odalarını, telefonlarını teröristlerle görüşme için açmıştır.



AK Parti iktidarında buharlaşan değerlere devlet geleneği de eklendi. Trump'ın mektubu AK Parti Genel Başkanı tarafından sineye çekildi. Trump sevgisi ne zamandan beri Türkiye Cumhuriyeti’nin önüne geçti? Halkbank dosyasının açıldığı duyan şu anki Merkez Bankası Başkanı ABD'de toplantıya katılmaktan vazgeçtiler, daha doğrusu gidemediler.

Bataklığı çözmenin yolu ne ABD'den ne de Rusya'dan geçer. Bu sorunu çözmeni en kolay yolu Şam- Ankara yolunu açmaktır. 

Demokrasi açısından son derece sakıncalı gördüğümüz bir hususu da burada değinmek istiyorum. 31 Mart'ta seçilen Belediye başkanlarının idari kararla görevden alınmasının ardından bugün bazı belediye başkanlarının da gözaltına alındı. Kesinleşmiş mahkeme kararı olmadan seçilmişlerin hem de sabahın köründe apar topar gözaltına alınması demokrasinin  alanını daraltır. demokrasimize zarar verir.

Son günlerde Erdoğan Suriyeliler için 40 milyar dolar harcadık yine harcarız nakaratını sürekli tekrarlıyor. iktidar halkının sıkıntılarına nasıl bu kadar uzak kalır.  Bunlar milleti unuttular bile. Sesini duymaz oldular tek adam olunca bu işler böyle oldu.

 

SARAYIN BÜTÇESİNDE VATANDAŞ YOK, YANDAŞ VAR


Bütçe yapma hakkı diye bir şey kalmadı, kayınpeder istiyor damat milletin kasasından veriyor. Sarayın bütçesinde vatandaş yok yandaş var Ne diyelim Allah akıl fikir versin. Cumhuriyet'in kurduğu kamu kurum ve kuruluşlarını üretim tesislerini sattılar. Kalan ne varsa toptan halletmek için varlık fonunda topladılar.

Şimdi Türk Hava Yolları'ndan kamu bankalarına PTT'den Eti Maden'e kadar  kamunun varlıklarını borç karşılığı veriyorlar. Bu borçlarla yok İstanbul Finans Merkezi yok şu bu diyerek kendi yandaş müteahhitlerini kurtarıyorlar. Ondan sonra da 50 milyon dolar bahanesiyle tank palet fabrikasını Katar ordusuna peşkeş çekiyorlar. 

SORU CEVAP


Gar ihalesi

Zaten hukuki süreç başlamış durumda. İBB ihaleden elenme gerekçelerini yargıya taşıdı. Gerçekten burada ihaleye fesat karıştırmaya kadar gidecek bir takım noktaların olduğu anlaşılıyor. Milletin malını millete vermek yerine yandaşa peşkeş çekmek istiyorlar, başka bir anlamı yok.(Gerçekgündem)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum