CHP'nin İzmirli siyasilerinden hain saldırıya tepki!

EGEOLAY/CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehir er Yener Kırıkcı için düzenlenen cenaze törenine katıldı. CHP'nin İzmir Milletvekilleri ve belediye başkanları kınama mesajları yayınladı.

CHP'nin İzmirli siyasilerinden hain saldırıya tepki!
Editör: Ege Olay
21 Nisan 2019 - 15:22
Törenin ardından CHP lideri bir grubun saldırısına uğradı. Arbede yaşanması üzerine güvenlik görevlileri olaya müdahale etti.



Tacettin Bayır, "Genel Başkanımıza,bir takım kendini bilmez kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehitlerimizin Partisi olmaz ve hiçbir partinin buna tek başına sahip çıkma hakkı yoktur Şehidimiz; hepimizin Şehididir. Hiç kimse bizi ,Terör örgütleri ile bağdaştıramaz.

Murat Bakan, "Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’na yapılan kesinlikle bir protesto eylemi değil yapılan alçaklığı sıradanlaştırmayın organize, örgütlü bir saldırı var. İçişleri Bakanı ve sen Ankara Valisi derhal istifa et gerekli güvenlik önlemlerini almadınız sorumlu sizsiniz"



Bedri Serter, "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Bu saldırılar bizim birlik ve bütünlüğümüze asla zarar veremeyecektir!"



Ednan Arslan, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyorum! Sorumlular hesap vermelidir. Gereği yapılmalıdır. Güzelim ülkemizi kutuplaştırarak ne hale getirdiniz. Yazıklar olsun."

 
Erdal Aksünger, "Tüm ülkenin evladı bir Şehit’in cenazesinde Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saldırı alçakça ve faşistçedir ama bunu bu hale getirenler kına yaksın. Devlet Bahçeli amacına ulaştı. Bu senin eserin"



Utku Gümrükçü, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan hain saldırıyı kınıyorum"

Erhan Kılıç, "Ankara'da şehit cenazesine katılan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınıyorum.Bu memlekete nefret ve nifak tohumları ekmeye çalışanlar, bilsinler ki; biz toplumu kucaklamaya, birliği ve beraberliği savunmaya devam edeceğiz."



Serdar Aksoy, "CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Bu çirkin saldırıyı kınıyor ve Sayın Kılıçdaroğlu’na acil şifalar diliyorum."



Halil Arda,CHP Serdar Sandal,Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, üstelik şehit cenazesinde yapılan alçakça, kalleşçe, haince saldırıyı şiddetle kınıyorum. Başta yandaş basın olmak üzere siyasetçileri hedef gösteren herkes sorumlusudur! Ama unutmasınlar! Korkmuyoruz, yılmıyoruz, sinmiyoruz!Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırı şiddetle kınıyorum.



Abdul Batur,CHP Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde provokatörlerin saldırısına uğradığı haberini büyük üzüntüyle öğrendim. Bu şiddet eylemini kınıyor, hak, hukuk, adalet diyen özgürlük ve demokrasi mücadelesinin önderi Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.



Serdar Sandal,Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, üstelik şehit cenazesinde yapılan alçakça, kalleşçe, haince saldırıyı şiddetle kınıyorum. Başta yandaş basın olmak üzere siyasetçileri hedef gösteren herkes sorumlusudur! Ama unutmasınlar! Korkmuyoruz, yılmıyoruz, sinmiyoruz!

YORUMLAR

  • 0 Yorum