Reklam

CHP Menemen İlçe Başkanlığından Açıklama

EGEOLAY /CHP Menemen İlçe Başkanlığından Açıklama yapıldı.

CHP Menemen İlçe Başkanlığından Açıklama
Editör: Ege Olay
20 Kasım 2020 - 15:52
Yapılan açıklamada ;
CHP, Atatürk’ün modernleşme devriminin yapı taşlarını oluşturan, altı ok ilkeleri ve demokrasinin evrensel kuralları ile sosyal demokrat bir kitle partisidir. Eş ve eşit bir yaşamı özgür birey çizgisinde adaleti, demokrasiyi, barışı ve emeği savunur.

31 Mart Yerel Seçiminde CHP, MİLLET İTTİFAKI tercihi ile seçimlere girmiş, ülke genelinde üstün bir başarı sağlamıştır. Menemen bu başarı çizgisinde yerini almıştır. 

CHP’nin her kademedeki seçilmişleri ‘parti kimliğine’, ‘parti aidiyetine’ ve ‘etik değerlerine’ sahip çıkarak halka hizmet ilkesi ile görev alırlar.

Bu süreçte seçilen Menemen Belediye Başkanı ve Menemen Belediyesi ile ilgili bir süredir ciddi iddialar içeren şikâyetler partimizin yetkili kurulları tarafından incelenmiş ve 16.11.2020 tarihli MYK toplantısında Belediye Başkanı Kesin İhraç istemiyle ve tedbirli olarak YDK’ ya sevk edilmiştir. Ancak Belediye Başkanı kendisini savunmak, iddialara açıklık getirmek yerine 18.11.2020 günü CHP’den ‘İSTİFA’ etmeyi tercih etmiştir. Bu tarih itibari ile CHP üyesi değildir. Partimizle de bağlantısı yoktur. Yaşananlarla ilgili hukuki süreç ve yargı süreci devam etmektedir. 

19 Ocak 2020 tarihinde yapılan ilçe kongresi ile göreve gelen CHP Menemen İlçe Yönetimi seçildiğinden bu yana partimizin ideolojisinden, etik değerlerinden TAVİZ VERMEDEN ‘parti aidiyeti ‘ ve ‘parti kimliği’ esası ile görevini yapmış, yapmaya devam etmektedir. 

Genel Merkez /İl Başkanlığı/İlçe Başkanlığı hiyerarşisinde CHP Menemen İlçe Yönetimi, CHP Menemen Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte hiçbir ZAAFİYETE mahal bırakmadan görevinin başındadır. 

Menemen İlçe Başkanlığı olarak Örgütümüzle, Belediye Meclisi Üyelerimizle ve Menemenli hemşehrilerimiz ile Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırıncaya kadar durmaksızın yol almaya devam ediyoruz.

SAYGIYLA DUYURULUR.

YORUMLAR

  • 1 Yorum