CHP Menemen İlçe Başkanı Adayları Uzlaşıyor Birlik Oluyor!

EGEOLAY/CHP’li Sadık Tanrıverdi’nin Menemen Cumhuriyet Halk Partisi binasında adaylığını açıklayacağı toplantıda diğer CHP’li diğer adaylardan Ömer Güney ile bir araya gelerek birlikte yol yürüyeceklerinin, Ömer Güney’i destekleyeceğinin sinyallerini verdi. Bu gelişme partililer tarafından olumlu karşılanırken Menemen Belediyesi’nin farklı çabalar içinde olmasına karşılık yapılmış bir hamle olarak algılandı.

CHP Menemen İlçe Başkanı Adayları Uzlaşıyor Birlik Oluyor!
Editör: Ege Olay
15 Ocak 2020 - 18:23
CHP'li Sadık Tanrıverdi Menemen İlçe Başkanlığı binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği basın toplantısında, 19 Ocakta gerçekleştirilecek kongrede aday olduğunu “ Bizde varız “ diyerek açıkladı. Yaptığı açıklamada önemli mesajlar veren Tanrıverdi’ye aday olmayacağını açıklayan İlçe Başkanı Serdar Değirmenci ve yönetim Kurulu üyeleri ev sahipliği yaparken;  eski ilçe başkanı Ali Sakallı, eski belediye başkanlarından Nurgül Uçar, Kadir Yıldırım; CHP'li Belediye Meclis Üyeleri Çağlar Gülez, Ali Yılmaz, Yiğit Özge, İhsan Perçin, Deniz Karakurt, Erdal Kanmış, de katılımları ile destek verdi.   Çok sayıda delegenin de katılım sağladığı toplantıda konuşan Sadık Tanrıverdi, destekçilerine “Menemen’in güzel insanları, Mustafa Kemal’in askerleri, sizleri devrimciliğimin olağanca ateşiyle saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Biz bu partinin koridorlarında büyüdük. Arkamda yazan ‘Emek En Yüce Değerdir’ cümlesinin kelimenin tam anlamıyla biz partimiz için her türlü fedakârlığı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.  İktidara giden bu yolda 19 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz kongremizin Cumhuriyet Halk Partimize iktidarı müjdelemesini temenni ediyorum” sözleriyle seslendi.



PARTİNİN DİZAYN EDİLMESİNE KARŞIYIZ



Partili olmanın önemine dikkat çeken Tanrıverdi “CHP Büyük Mustafa Kemal Atatürk’ün savaş meydanlarında kurduğu bedelini Mehmetçiğin kanıyla canıyla ödeyerek kurduğu Amerikan Yahudi lobilerinde değil Çanakkale meydanlarında, Sakarya meydanlarında ,Dumlupınar meydanlarında kurulmuş yırtık çarıklı askeriyle yedi düvele ya istiklal ya ölüm diyerek meydan okumuş büyük Mustafa kemal Atatürk ün partisidir.  Saygıdeğer yol arkadaşlarım bundan önceki kongrelerde bizler örgütün birileri tarafından dizayn edilmemesi için her türlü eylemi de yaptık söylemi de yaptık. Bugün aynı noktadayız. Yüreğimizde de gönlümüzde de değişen hiçbir şey yok. Cumhuriyet halk patisini dizayn etmek isteyenlerin Cumhuriyet Halk Partisinde yeri yok. Bunu herkes böyle bilsin. Asıl olan Cumhuriyet Halk Partisidir geri kalan hikayedir. Birbirimizi yemenin yok saymanın itibarsızlaştırmanın hiçbir anlamı yoktur “dedi.



İKİ GÖZÜMÜN ÇİÇEĞİ !



Sadık Tanrıverdi’nin konuşmasına devam ettiği esnada CHP’li Ömer Güney’de toplantıya katıldı. Ömer Güney’in katılımından memnuniyetini teşekkür ederek dile getiren Tanrıverdi “ İşte Cumhuriyet Halk Partisi budur. Bölünürsek yok oluruz, birleşirsek tok oluruz. Bizler sözümüz söz diyoruz. CHP’yi iktidar yapmaya söz veriyoruz. Bizler sözünün eri insanlarız söz verdiysek bitti. Ya o sözü vermeyecen ya o sözü tutacan. CHP kaypak insanların partisi değildir, dimdiklerin partisidir. Matematik hesabı CHP’de yapılmaz. Ahmet ile Mehmet birbirini yesin aradan Osman çıksın. İki gözümün çiçeği sen o hesabı yaparsın da Ömer Güney yapmaz mı, Sadık Tanrıverdi yapmaz mı” dedi.



UZLAŞA UZLAŞA BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ !



Söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanı adayı Harita Mühendisi Ömer Güney “Bizim siyaset anlayışımızda uzlaşı vardır dedik. Aynı anlayışımızı bugünde sürdüreceğiz. Partimizin içinde dargınlığa kırgınlığa yer yok . Partinin gençlik kollarından bugüne kadar menemenin sokaklarında izi olan sadık kardeşime çok teşekkür ediyorum.  Bu geleneği uzlaşı geleneğini sürdürmeye katkı koyduğu için teşekkür ediyorum.  Amacımız da yönümüzde aynı. İktidarı çok istiyoruz.  Uzlaşa uzlaşa birleşe birleşe birlikte büyüyeceğiz” diyerek Sadık Tanrıverdi ile uzlaşı yoluna gittiklerini açıklamış oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum