CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye Savruluyor

EGEOLAY/Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’ndeki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye Savruluyor
Editör: Ege Olay
11 Ekim 2021 - 16:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyeti, CHP Genel Merkezi'nde ağırladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek eşlik etti

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Daha neler olacak neleri bunlar iyi günleriniz” Bu sözler tehdit değil midir? Bu sözler herhalde “Saldırı karşısında savcılar harekete geçmeli” anlamına gelmiyor.

Teröre ve terör örgütlerine hep birlikte karşı çıkmak zorundayız. Sorun nereden kaynaklanıyor? Biz Suriye’ye neden girdik? Soçi’de Sayın Erdoğan ne konuştu?

“TÜRKİYE SAVURULUYOR”

Meclis’in, bakanların bilgisi yok. Siz bana soru soruyorsunuz. Bu sorunun muhattabı aslında Erdoğan değil mi? Suriye’de iki askerimiz yakılırken yakılma talimatını veren IŞİD militanı tutuklanmışken kim serbest bıraktı?

Serbest bırakılması için kim araya girdi? Çok soru var; Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savuruluyor.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum