CHP'li Sol: "Urla bir dünya kentidir, geciktirilmiş hakkını teslim edeceğiz!"

EGEOLAY/CHP Urla Belediye Başkan Aday Adayı Şafak Sol, Urla’da çalışmalarına devam ediyor. Urlalıları kucaklayan Sol, “Urla halkının sorunlarının çözümünde, ülkede referans olacak bir sistem kuracağız. Urla bir dünya kentidir. Urla’nın bu geciktirilmiş hakkını teslim edeceğiz” dedi.

CHP'li Sol: "Urla bir dünya kentidir, geciktirilmiş hakkını teslim edeceğiz!"
Editör: Ege Olay
07 Ocak 2024 - 15:46
Cumhuriyet Halk Partisi Urla Belediye Başkan Aday adayı olan Şafak Sol, adaylık çalışmalarına devam ediyor. Urla’da esnaf ziyaretlerine devam eden CHP’li Şafak Sol, Urla’da komşuları, sivil toplum kuruluşları, mahalle sakinleri ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 
 
Kadınların el emeğine değer veren Sol, kadın üretici pazarında, kadın esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinledi. Kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Sol’a üretici kadınlar başarı dileğinde bulundular ve el emeği çantalarından hediye ettiler. 
 
Üretici pazarında Aziz Kocaoğlu’yla da bir araya gelen Urla Aday Adayı Sol, çalışmalarını anlattı. Kocaoğlu’na, Urla’da bayrağı teslim almak için burada olduğunu ve gözünün arkada kalmaması gerektiğini belirtti. 
 
Projelerini Urla’nın sorunları için üretmeye devam eden Şafak Sol, izlenimlerini ve yol haritasını paylaştı;
 
“ÇÖZÜM İÇİN VARIM”
 
Sol, Urla'nın kozmopolit kültürel yapısında halkın sandalyesini çekip çayını yudumladığı bir belediye, derdini sıkıntısını anlatabilmesi için ayağına gidilen bir başkanlık sürecini başlatmak için çalıştıklarını dile getiren CHP’li Sol, “Tokalaşıp geçmek değil, dinlemek ve üretmek için varım. Urla’nın gençlerine, esnafına, balıkçısına, askerine, polisine, sporcusuna, sanatçısına, hastanesine kadar öneri, şikâyet ve talepleri dikkatle dinledim notlarımı aldım, yola öyle çıktım. Urla halkının sorunlarına çözümde tüm ülkede referans olacak bir sistem kuracağız” dedi.
 
Sol, “Urla’nın sahilleri ile deniz bakımları, biyolojik çeşitlilik, temizlik, atık yönetimi gibi çevre konularında projelerimiz titizlikle hazırladık. Bundan kimsenin endişesi olmasın.  Pandemi ve deprem felaketleri sebebiyle nüfus artışına paralel herkes için barınma dahil iyileştirme ve desteklerimiz olacak. Urla bir dünya kentidir. Urla’nın bu geciktirilmiş hakkını teslim edeceğiz.” 
 
“BİRLİK OLMAK ADINA ADAYIM”
 
CHP Urla Aday Adayı Şafak Sol, etnik köken siyasetine karşı olduğunu ve böyle bir siyaset yapmayacağının altını çizerek, Urla’nın Antik ve yarımada sınırlarında yer alması dostluk, komşuluk ve turizm ilişkilerinde önemli olduğunu belirtti. Dünya standartlarında, Urla’ya yakışır, Antik değerini aktaran, tarihi zenginlikleri nesilden nesile aktaracak bir müze kuracağını da dile getiren Sol, halka ve çevreye odaklanarak, siyasal düşünceden bağımsız olarak hizmete öncelik vereceklerini vurguladı. Sol, birlik ve dayanışma içinde Urla’nın on iki ay yaşanabilir bir ilçe olması için çaba harcayacaklarını söyledi. CHP’li Şafak Sol, “Hepiniz gibi benim de Cumhuriyet Halk Partimizi tek başına iktidar yapmak gibi bir derdim var. Bunu hep birlikte yapacağız.  Urla halkını, yolu Urla’dan geçen tüm misafirlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ben birlik olmak adına aday adayı oldum. Avrupa standartlarında yirmi dört saat açık, konforlu ancak bizim kültürümüzü yansıtan, zengin dokümanlarıyla öğrencilerimize, halka ev sahipliği yapacak bir kütüphane ilk önceliklerim arasında” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum