CHP'li Şafak Sol "İşimiz var. Süre az. "

EGEOLAY/CHP’li iş insanı Şafak Yol”13. Cumhurbaşkanımız. Kemal Kılıçdaroğlu olacak. “dedi

CHP'li Şafak Sol "İşimiz var. Süre az. "
Editör: Ege Olay
11 Nisan 2023 - 13:32
14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala partilerde çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.
CHP İzmir 2.Bölge Milletvekilliği aday adaylığı döneminde kendisine verilen desteğe teşekkür eden iş insanı Şafak Sol ”Liste de yer almamamız bizi asla yıldıramaz. Tüm halkımız ile birlikte Cumhuriyet Halk Parti Vekillerimizin yanındayız. ”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 28.Dönem Aday Adayı iş insanı Sol, Aday listelerinde adının olmamasına üzüldüğünü ancak maksimum altıncı sıradan başka bir sırayı da kabul etmesinin zaten mümkün olmadığının altını çizdi.

TUİK Raporlarında Türkiye’nin başarılı iş kadınları arasında bulunan Sol Vatanını milletini çok sevdiğini dile getirdi.

TÜRKİYE AYNI CAN SİMİTLERİ İLE YÜZÜYOR

Sol” Türkiye ”de ekonomiyi kalkındıran çalışmaları sayesinde Türkiye’nin bugün bile sahaya sunduğum bu can simitleri ile yüzüyor. Can pahasına gerçekler bilgi belge şahıslar ile ortadadır. Türkiye’de teknolojiyi satmaları için uluslararası ülkelerin kapısını arşınladım. Aldığım cevap Türkiye’de pazar payı yok! Biz sizin ülkenize giremeyiz!!!  Ülkenizde yatırım payınız yok.

Peki, ben ne yaptım! “Pazar payı için talebiniz nedir? Kaç bin dolar? Gerekiyor diye sordum.
‘1998 yılında karşılığı 300.000 TL olan bir para gerekiyor’ dediler.  Kredi çektim. Elimde avucumda ne varsa verdim, evimi de sattım. Teknolojiye, daha kaliteli cilt ürünlerini tanıtmak için TV programlarına katıldım. Türkiye’nin gelişmesine katkıda bulundum. Ve firmaların bir pazar ağı örmesine destek verdim. Eczaneler dahil. Dermatolojik cilt ürünlerinde Şirketim “Ege Üniversitesine de referans olarak gösterildim.  Böylece sektöre satış pazarlama desteği sağladım. 2003 yılında ilk kez İzmir’de Sağlık Fuarının açılmasına ilk ben vesile oldum.  Neden çünkü eğer ben ve benim şirketim olur ise O fuar açılacaktı. Ülkemde yatırımın, rekabetin, kalitenin, teknolojinin yolunu açtığım için saha da bu savaşları verirken tam da bu noktada iş hayatımda evet canımı çok yaktılar. Tabi ki bu noktada da canım hala çok yanıyor! Ancak en büyük destekçilerim yakın dostlarım oldu. Bu dostlarım hâlâ da destek olmaya devam ediyorlar “şeklinde konuştu


İZMİRİN KALESİ OLDUM

CHP’li iş insanı Sol ”Gazi Üniversitesinin İzmir’ kalesi oldum. Neden oldum?  Sağlığa, bilime yatırım yapan bir tek beni bulabildiklerini söylediler. Ben zengin değilim. Ben gençleri, kadınları, çocukları, insanların sağlığını, açlığını tokluğunu önemseyen biriyim.  Benim de herkes kadar bir lokma bir hırkam var. Kim evini satıp ta bilime harcar?  Ben bu ülkeye iki tane pırıl pırıl ama yaşlı çocuk yetiştirdim.  Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık müdürlüğü, Sektör bileşenleri tarafından “adı yüzyıl anılacak “Küçük Dev Kadın” olarak anıldım. Bunları herkes gibi duydum benim bile kulağıma geldi.  Benim İzmir 28.Dönem Milletvekili adaylarından ricam kampanya çalışmalarında İzmir’e özenle ve bize hepimize saygı ve sevgi çerçevesinde cümlelerini seçmeleridir.

Görüşü, kimliği, cinsiyeti, inancı ne olursa olsun herkesi kucaklayan, ötekileştirmenin olmadığı, huzur ve barış içinde yaşayacağımız bir Türkiye için Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında ve Millet İttifakı olarak iktidarımızda toplumsal barışı sağlayacağız, Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, eşit, adil ve özgür bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. #Sana Söz güzel ülkemize pırlanta İzmir’imize huzuru, bereketi ve sevgiyi birlikte getireceğiz. Başlıyoruz! ”diye konuştu

ARKADAŞLARDAN RİCAM AŞAĞIDAKİ ETİKETLERİ KULLANA BİLİRSEK SEVİNİRİM
#safaksol#chp#izmir#Ankara#kılıçdaroğlu#Karşıyaka#

YORUMLAR

  • 0 Yorum