CHP'li Özcan Purçu Gönen'de Roman Vatandaşlarla Bir Aradaydı

EGEOLAY/CHP’nin Roman Milletvekili Özcan Purçu, Balıkesir’in Gönen ilçesinde ziyaretler gerçekleştirerek Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP'li Özcan Purçu Gönen'de Roman Vatandaşlarla Bir Aradaydı
Editör: Ege Olay
31 Mayıs 2022 - 14:59
Yoksulluk başta olmak üzere ayrımcılık, eğitim ve sağlık hizmetlerine erişim sorunları, madde bağımlılığı gibi toplumsal sorunlarla mücadele eden Türkiye’nin dört bir yanındaki Roman mahallelerini ziyaret ederek Roman vatandaşların dertlerine ortak olan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, bu sefer Gönen’deydi. Balıkesir’in gönen ilçesine bağlı Reşadiye ve Sarıköy Mahallelerinde Roman vatandaşlarla buluştu. Esnaf ziayretlerinde bulundu.
 
Öncelikle Balıkesir’in güzel ilçesi Gönen’de Cumhuriyet Halk Partisi Gönen İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Purçu, “İlçe Başkanımız Sn. Ünsal Acar ve yönetim kuruluna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” Açıklamasında bulundu.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar ile birlikte Gönen ziyareti gerçekleştiren Purçu, Gönen’i karış karış gezdi. “Gerçekleştirdiğimiz esnaf ve mahalle ziyaretlerimizde bölge sakinleriyle fikir alışverişinde bulunduk. Güzel ülkemizin yaşadığı problemlerin yapılacak ilk seçimlerde iktidar olacak Millet ittifakıyla son bulacağına hiçbir yurttaşımızın şüphesi olmasın” diyerek umut verici sözler sarf etti.
 
Son olarak, Gönen Belediyesi tarafından düzenlenen Tarık Mengüç konserine katılım sağlayan Özcan Purçu, “Balıkesir’in güzel ilçesi Gönen’de geçirdiğimiz günün ardından Gönen Belediyesi’nin düzenlediği Roman Şenliğinde değerli sanatçımız Tarık Mengüç’ün konserine katılım sağladık. Bu keyifli konser için kendisine ve Gönen Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Palaz’a teşekkür ederiz.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum