CHP Konak'tan yeni dönemde öğrencilere destek 

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanlığı ve Sosyal Politikalar Komisyonu ile birlikte, 2023/2024 yeni öğretim yılında ilk okula başlayan çocuklara, içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantası armağan ettiler. 

CHP Konak'tan yeni dönemde öğrencilere destek 
Editör: Ege Olay
11 Eylül 2023 - 13:23
Olağan Kongreler sonrası, yeniden aktif hale getirilen komisyonlar ile uyum içerisinde çalışmaya başlayan Ozan Ali İlgazi ve yönetim kurulu, yeni öğretim yılının açıldığı bu günde, Konak ilçesinde belirlenen çocuklara, içerisinde tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kırtasiye malzemesi ve okul çantası hediye ettiler.
 
Ayrıca komisyon tarafından çocuklara sürpriz olarak palyaço gösterisi ve oyun alanı da hazırlandı. Hem keyifli bir gün geçiren, hem de hediyelerini alan çocuklara İlgazi, başarılı ve mutlu bir eğitim yılı diledi. 
 
Veliler ile etkinlik sonrası bir araya gelen, İlgazi, yönetim kurulu ve sosyal politikalar komisyonu, ülkemizin içerisinde olduğu yaşam şartlarının zorluğundan bahsettiler.  Velilerin, okul ihtiyaçlarını ve beslenmelerini karşılamakta yaşadıkları zorlukları dinleyen İlgazi, "ülkemizin içerisinde olduğu ekonomisi buhranda çocuk okutabilmek ve geleceğe sağlıklı hazirlayabilmek artık gerçekten çok güç. Bizler de bu zorlu süreçte, elimizden geldiğince çocuklarımıza ve ailelerimize destek olmak istedik. Çocuklarımız her şeyin en iyisine ve güzeline layık. Gelecek günlerde bu genç nesiller, ülkemizi çok daha iyi noktalara getirecekler." dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum