CHP Kars ve Sivas delegelerinden kurultay kararı: Kılıçdaroğlu'nun yanındayız

EGEOLAY/CHP’nin 37. olağan kurultayı öncesi Kars ve Sivas olarak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

CHP Kars ve Sivas delegelerinden kurultay kararı: Kılıçdaroğlu'nun yanındayız
Editör: Ege Olay
04 Temmuz 2020 - 20:25
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kars ve Sivas  İl başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen toplantıda Kars ve Sivas delegeleri aldıkları kararla, 25-26 Temmuz'da gerçekleşecek 37. kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.



Kars İl başkanı Taner Toraman "31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde partimizin yakalamış olduğu başarı göz önünde bulundurulduğunda Genel Başkanımızın liderliğinde iktidar meşalesini yakmak konusunda bir görüş birliği oldu ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Kars Kurultay Delegeleri olarak destekleme kararı aldık. 



Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde partimizin yakalamış olduğu başarı göz önünde bulundurulduğunda Genel Başkanımızın liderliğinde iktidar meşalesini yakmak konusunda bir görüş birliği oldu ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sivas Kurultay Delegeleri tarafından Genel Başkan adaylığına önerilmesi konusunda imza topladık. 25-26 Temmuz’da yapılacak kurultay muhalefette yapılan son kurultayımızdır. Omuz omuza hep birlikte iktidara.’’

YORUMLAR

  • 0 Yorum