CHP İzmir aday adaylarını tanıttı

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği, İzmir Milletvekili Aday Adaylarının kamuoyuna tanıtımı ve basınla buluşturulacağı tanıtım töreni, Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikasında gerçekleştirildi. Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve depremde hayatını kaybeden yurttaşlar için saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı ile başlatıldı. CHP İzmir Milletvekili Aday Adayları'nın tanıtımı kısa bir video ile gerçekleştirildi.

CHP İzmir aday adaylarını tanıttı
Editör: Ege Olay
31 Mart 2023 - 20:23 - Güncelleme: 31 Mart 2023 - 20:35
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Milletvekili aday adayı tanıtım töreninde yaptığı konuşmada," Her biri birbirinden değerli, toplumun her kesiminden aday adaylarımız, sizinle burada olmaktan onur duyuyorum büyük bir mücadeleyi yürütmekten kıvanç duyacağım. Seçime 43 kaldı. Bugün Kütahya , Kütahya insanlarına selam olsun. İzmir'den Kütahya'ya selam olsun. Askerde şafak sayılır, bizde 43 gün sonra doğan güneş diyeceğiz. Çok uzun süredir karanlık içinde yaşıyoruz. 43 gün sonra şafak doğacak 15 Mayıs sabahı aydınlıklara uyanacağız.Göreve geldiğimizde son 100 metre demiştik. Çok uzun yıllardır CHP örgütleri çalışıyor. Bu 1 günlük, 100 günlük bir çalışma değil.  CHP örgütleri çok uzun zamandır iktidar için yürüyor. Mücadelemize aday adayları arkadaşlarımızla yürüteceğiz.  Ben biliyorum ki aday olsun yada olmasın her bir CHP örgütlü adaymış gibi milletvekili olacakmış gibi çalışacak. Tüm örgütlerimiz her gün sokaklarda. Ev ziyaretleri,iş yeri ziyaretleri, fabrika ziyaretleri yapıyorlar. Bundan sonrada evlerde olmaya devam edeceğiz.  Bir milyon 125 bin seçmene kapı kapı gideceğiz. Her ilçede gece vardiyaları oluşturduk. Taksi duraklarına gideceğiz ,sokaklarda olacağız vatandaşımız neredeyse oraya gidip derdini dinleyeceğiz. Hep beraber çalışcağız" dedi.

Halkın gücüyle Kemal Kılıçdaroğlunun yanında olduğunu vurgulayan Aslanoğlu "Partiye teveccüh fazla. Toplum Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Toplum millet ittifakını iktidar olarak görmek istiyor. Hep beraber Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Bu seçimi açık farkla alacağız. Bunu toplumun her kesiminden görüyorsunuz. İzmir'de her 4 vatandaşımızdan 3'ünün oyunu alacağız, bu şehrin yüzde 75'ini alacağız. Kadın haklarına gelen saldırılarını görüyorsunuz. Oy almak için yapmadıkları kalmıyor. Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak halk kazanacak, kadınlar kazanacak herkes kazanacak.Size söz yine baharlar gelecek, size söz aydınlığın ışığı hiç sönmeyecek" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum