CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Uşak'a Geliyor

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11 Mart Perşembe günü Uşak’a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde, Uşak İl Başkanlığında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Uşak'a Geliyor
Editör: Ege Olay
05 Mart 2021 - 12:13
 CHP Uşak İl Başkanlığında gerçekleşen bilgilendirme toplantısına CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, il yönetimi ve basın mensupları katıldı. Toplantı öncesinde Sivaslı Belediye Başkanlığını ziyaret eden heyet, 11 Mart Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Uşak’a gerçekleştireceği ziyarete ilişkin bilgi verdi.  Toplantıda konuşan İl Başkanı Karaoba, ziyaret programıyla ilgili, “Programın saatlerini basına net bir şekilde bildireceğiz. Önce Sivaslı Belediyemizi mutlaka ziyaret edeceğiz. Sayın Hürriyet Şafak’ı bugün ziyaret ettik, programla ilgili bilgilendirdik. Belki köy ziyaretimiz olacak ama bu daha netleşmedi. Zamanın durumuna göre kara verilecek. Daha sonra da İsmetpaşa’da esnaf çalışması ve Atatürk Kültür Merkezinde kanaat önderlerinin, Genel Başkan ile buluştuğu bir toplantı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“ESNAFIMIZLA GÖRÜŞECEK”

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun esnafla görüşeceğini belirten Milletvekili Yalım, “Bugün dört çalışma arkadaşım burada. Adıyaman Milletvekilimiz, Adana Milletvekilimiz, Balıkesir Milletvekilimiz ve de Manisa Milletvekilimiz.  Onlarla birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Birlikte iktidar yolunda yürüyoruz. Bu iktidar yolunda yürürken de Sayın İl Başkanı’nın biraz önce anlattığı gibi, 25 vekil ve parti meclisi üyeleriyle hem Uşak hem Afyon’da eşzamanlı bir çalışma yaptık. 11 Mart’ta Sayın Genel Başkanımız, ilimize gelerek bu çalışmayı pekiştirmek adına, esnafımızla gerekli görüşmeleri yapacak ve de kanaat önderi dediğimiz arkadaşlarla buluşacak. Sorunlar hakkında fikirlerini alacak ve ‘Daha neler yapabiliriz?’, bununla ilgili gerekli görüşmeleri yapacak” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum