CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Karne Heyecanı Yaşayan Tüm Evlatlarımızı Yürekten Kutluyorum"

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün karnelerini alarak 2025-2026 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencileri kutladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Karne Heyecanı Yaşayan Tüm Evlatlarımızı Yürekten Kutluyorum"
Editör: Ege Olay
26 Haziran 2026 - 17:07

"Karne heyecanı yaşayan tüm evlatlarımızı yürekten kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aklı, bilimi ve eğitimi merkeze alan Cumhuriyet idealini yaşatacak olanlar; bugün sıralarında emek veren, öğrenen, düşünen ve hayal kuran çocuklarımızdır.

Onları büyük bir özveriyle yetiştiren öğretmenlerimize, emek veren ailelerimize teşekkür ediyorum.

Her çocuğun eşit, nitelikli ve çağdaş eğitim hakkına kavuştuğu; hiçbir evladımızın yoksulluk nedeniyle geride kalmadığı bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum