Reklam

CHP Foça Gençlik Kollarında Yeni Başkan Caner Aktan

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Foça Gençlik Kolları seçimli olağan kongresi (23 Şubat 2020 Pazar Günü) yapıldı. Caner Aktan 2 yıllık süre için başkanlığa seçildi.

CHP Foça Gençlik Kollarında Yeni Başkan Caner Aktan
Editör: Ege Olay
24 Şubat 2020 - 13:41
Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapılan kongreyi Foça Belediye Başkanı CHP’li Fatih Gürbüz, CHP İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ve Kent Konseyi Başkanı Özlem Duvan Temizel’de izledi.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak kabul edildi. 



ATATÜRK’Ü UNUTTURMAK İSTEYENLERE DİRENİYORUZ



Başkan adayı Caner Aktan konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturmak isteyenlere direndiklerini söyledi. Gençleri bayrak asmak için bir çivi olarak görenlere de  seslenen Aktan; “  Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit memleketi kurtarır. Ve kurtardı da. O yiğit dedi ki “Bütün Ümidim Gençliktedir”.  O yiğit yanılmadı. Gençlere fırsat verildiğinde tüm Türkiye'de sandıklarda nasıl devrim yaptıklarına canlı şahit olduk. CHP iktidarı ve umutlu yarınlar isteniyorsa gençlerin sadece enerjisine değil fikirlerine de önem verilmelidir.”dedi.

Tek listeyle gidilen seçimde kullanılan 58 oyun tamamını alan Caner Aktan 2 yıllık süre için CHP Foça Gençlik Kolları Başkanı seçildi.  Yeni Yönetim Kurulu Sadık Kahraman, Berke Bingül, Beste Ceylan,  Dilek Bengü Tekin, Berat yalta, Gökhan Aktaş, Kadir Koldaş, Eren Şen’den oluşurken Dilek Bengü Tekin, Umut Hikmet ve Caner Aktan Gençlik Kolları İl Kongre Delegesi olarak belirlendi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum