CHP'den Ödemiş'te güçlü meclis çıkışı, "Ödemiş İttifakı" vurgusu

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ödemiş Belediye Meclisi aday listesi belli oldu. Ödemiş’te her kesime hitap eden, alanında uzman, halkla iç içe isimlerden oluşan aday listesinde “Ödemiş İttifakı” anlayışı ön plana çıktı. İYİ Parti’den ayrılan Belediye Meclis Üyeleri Av. S. Gökhan Kara ve Mehmet Okumuş yeni dönem için Cumhuriyet Halk Partisi ailesinden Belediye Meclisi Üyesi Adayı oldu.

CHP'den Ödemiş'te güçlü meclis çıkışı, "Ödemiş İttifakı" vurgusu
Editör: Ege Olay
21 Şubat 2024 - 16:47
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker ve CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan’ın seçim sürecinde sık sık vurguladığı “Ödemiş İttifakı ruhu”, CHP’nin Ödemiş Belediye Meclisi Aday Listesi’nde hayat buldu. 
 
KARA VE OKUMUŞ CHP’YE KATILDI; ÖDEMİŞ İTTİFAKI ÖN PLANDA
Listenin ilk sırasında Birgi’de Belde Belediye Başkanlığı döneminde imza attığı büyük hizmetlerle tarihe adını yazdıran Muhittin Cumhur Şener yer aldı. Kontenjan adayları ise Dr. Günay Önder, TARİŞ Ödemiş Kooperatif Başkanı Mustafa Çaylıoğlu, Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Veteriner Hekim Cesur Erdoğan oldu. Merkezde ve kırsalda değişimin, yeniliğin ve gençliğin ön planda olduğu meclis üyesi aday listesinde 4,5 yıldır İYİ Parti’den Ödemiş Belediye Meclis Üyesi olan Av. S. Gökhan Kara ile Mehmet Okumuş da yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılan Kara ve Okumuş, “Ödemiş İttifakı” mesajı verdi.
 
GENÇ, DİNAMİK, ÇALIŞKAN BAŞKAN ADAYI VE MECLİS LİSTESİ
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, “Biz bu yola çıkarken Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in ‘Türkiye İttifakı’ anlayışını benimsedik. Ödemiş’in yeni bir sayfa açması için, daha büyük hedeflere ilerlemesi için ihtiyaç duyulan değişim ve yenilenmeyi sağlamak üzere Cumhuriyet Halk Partisi kadroları genç, dinamik, çalışkan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Turan ve Belediye Meclis üyeleriyle göreve hazırdır. Ülkemizi hem derin ekonomik krize, hem de karanlığa sürüklemek isteyen, halkımıza söyleyebilecek yeni bir şeyi olmayan 22 yıllık iktidar zihniyetine ‘dur’ demek isteyen, vatanını, bayrağını, insanını seven, ülkesi ve şehri için güzel fikirler sunan, güzel şeyler yapmak isteyen herkesi Ödemiş İttifakı ruhunu yaşamak ve yaşatmak üzere bu mücadeleyi hep beraber yükseltmeye davet ediyoruz. Bu anlamda da aramıza katılan değerli arkadaşlarımız S. Gökhan Kara ve Mehmet Okumuş gücümüze güç katmıştır. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz” dedi.
 
“ÖDEMİŞ’İN ÖNCELİKLERİNİ ÖNCELİK BİLEN BİR EKİP”
Ödemiş’te gerek meclis üyeliği döneminde gerekse de İlçe Başkanlığı döneminde birleştirici tavrı ön plana çıkartan CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, “Belediye Meclisi Aday Listemize baktığımızda birbirinden değerli, yaşadığı şehre önemli katkılar sunan ve sunmaya hazır olan isimleri görüyoruz. Ödemiş’in ihtiyaç duyduğu değişim ve yenilenmeyle birlikte bilgi, donanım ve tecrübesini ilçemiz için değerlendirmeye hazır isimlerle yola çıkmayı hedefledik. Belediye Meclisimizin 5 yıllık yol haritamıza sunacağı önemli katkılar var. Ben değil biz olmayı ön planda tutan bir anlayışla, Ödemiş’in önceliklerini öncelik bilen bir ekiple bu yolda hemşehrilerimizi yaşadıkları yerde mutlu edecek, herkesin doğduğu yerde doymasını sağlayacak yerelde kalkınma projelerimizi hayata geçireceğiz. Burada elbette en büyük destekçimiz İzmir Büyükşehir Belediyemiz olacak. İhtiyaçlara uygun, somut, Ödemiş’te kronikleşmiş sorunlara çareler üreten bir güç birliğini sahaya yansıtacağız. Bu noktada ortak aklın eseri olacak çalışmalara imza atacağız. Bu nedenle yola çıktığımız ilk gün de belirttiğimiz gibi Ödemiş İttifakı ruhu bizim için çok önemli. Ödemiş İttifakı’na güç veren S. Gökhan Kara ve Mehmet Okumuş gibi değerli yol arkadaşlarımıza yeni isimlerin de ekleneceğine yürekten inanıyor, hep birlikte başarmak için yolumuza kararlılıkla, cesaretle ve ortak akılla devam ediyoruz” dedi.
 
İŞTE CHP’NİN ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİ ADAYLARI:
M. Cumhur Şener
(Birgi’nin son Belediye Başkanı)
Ufuk Aykol
(İnşaat mühendisi)
Metin Kıral
(ADD Ödemiş Şube Bşk. – Esnaf)
Zihni Duran
(Ziraat Mühendisi)
Gülin Varış Özlü
(Avukat)
S. Gökhan Kara
(Avukat)
Volkan Özcan
(Esnaf)
Neylan Balkan
(Mali Müşavir)
Evrim Örsel
(Süs Bitkisi Yetiştiricisi-Ödemiş Süs Bitkileri Koop. Yön. Kur. Üyesi)
Sadeddin Mahmutçaoğlu
(Esnaf (Sadocell)
Mehmet Okumuş
(Emekli Asker)
Selçuk Göksel
(Veteriner Hekim)
Faruk Taşkoyan
(Emekli Öğretmen)
Nevbahar Cengiz
(Halkla İlişkiler Uzmanı)
Çağlar Boyacı
(Eğitim Kurumu İşletmecisi)
Kemal Sarısu
(Öğretmen)
Deniz Hallıoğlu
(Avukat)
Yunus Şahin
(Esnaf)
Güler Gölcük
(Emekli Öğretmen)
Ayşegül Ziyan
(Emekli)
Uğur Kırbıyık
(Emekli)
Ümmet Sarıbaş
(Çiftçi)
Serdar Sezgin
(Emekli Maliyeci)
Mustafa Daşlar
(Çiftçi)
Yağmur Küçükorhan
(Öğrenci)
H. Zeynep Diker
(İşçi)
Oğuz Ciritoğlu
(Öğrenci)
Seçil Gölcez
(Muhasebe Sorumlusu)
 
Kontenjan:
Günay Önder
(Doktor)
Mustafa Çaylıoğlu
(TARİŞ Koop. Başkanı)
Cesur Erdoğan
(Veteriner Hekim)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum