CHP Çiğli Başkan Adayı Yıldız; "Kulüpler, veliler ve çocuklarımızın yanındayız."

EGEOLAY/CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, Harmandalı 35 Gençlik ve Spor Kulubü’nü ziyaret etti. Miniklerle sahaya çıkarak maç yapan Yıldız, velilerle de toplantı yaptı.

CHP Çiğli Başkan Adayı Yıldız; "Kulüpler, veliler ve çocuklarımızın yanındayız."
Editör: Ege Olay
12 Mart 2024 - 10:34
Maçın sonunda, yaşadığı heyecana vurgu yapan Onur Emrah Yıldız; “Dostluk kazandı, sevgi kazandı. Kulüplerimizi ayağa kaldıracak adımları mutlaka atacağız. Benim de iki evladım var ve top koşturuyorlar. Çocuklarımızın sağlığı ve geleceği için ailelerimizle de hep iç içe olacağım.” diye konuştu. 
 
Anne babaları da dinledi
 
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, Çiğli’nin amatör spor kulüplerine ziyaretleri sürdürüyor. Harmandalı 35 Gençlik ve Spor Kulubü’nü ziyaret eden Yıldız’ı Kulüp Başkanı Çağdaş Özdem ve yöneticiler karşıladı. Yıldız, kulüpte antrenman yapan miniklerle de maç yaptı. Maçın sonunda dostluk kazandı diyen Belediye Başkan Adayı Yıldız’a  Harmandalı 35 Gençlik ve Spor Kulubü’nün forması hediye edildi. Minikler “En büyük başkan bizim başkan!” sloganları atarken; yaşanan heyecan görülmeye değerdi.
 
Kulüp ziyaretinde anne babalarla da bir araya gelen  Onur Emrah Yıldız; hem mahalle bazlı sorunları ve beklentileri dinledi hem de çocukların geleceğine dair görüşlerini paylaşarak şunları söyledi; “ Mahallenizde, sokağınızda ihtiyacınız olan ne varsa tek tek ilgileneceğim. Kulüplerimizi desteklemek, sizleri desteklemek, çocuklarımızın geleceğini desteklemek demek. Çiğli, bu alanda büyük başarılar elde edebilecek yeteneklere ve güce sahip.” 
 
Benim de iki evladım var
 
CHP Çiğli Adayı Yıldız, “Benim de iki  tane evladım var onlar da top oynuyor. Ben de futbolcu kökenli biri olarak her zaman yanınızda olacağım. Sizler sadece spor olarak değil, son dönemde çocuklar arasında artan ekran bağımlılığı ve beslenme alışkanlıklarının değişmesi dolayısıyla meydana gelen obeziteye karşı da aslında çocukların sağlıkları için iyi işler yapıyorsunuz. Kötü alışkanlıkların en büyük panzehiri spor. Bu noktada, çok daha fazla çocuğumuzun spor yapmasının önünü açacağız.” dedi. Velilerin kulüp içerisinde çocuklarını beklemek için bir yer olmadığını söylemesi ile Yıldız, “Buraya hızla bank ve üstü kapalı bir alan yaparız.” diye yanıt verdi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum