Cezayir'de Saka Rüzgarı

EGEOLAY /Cezayir’deki EQUIP AUTO fuarına katılan Türk firması SAKA ‘nın standını ziyaret eden Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Ahinur Özdemir Göktaş “Şirketlerimizin dünya ile rekabette gösterdikleri performanstan gurur duyuyoruz “dedi.

Cezayir'de Saka Rüzgarı
Editör: Ege Olay
08 Mart 2020 - 10:33
LPG tankı üretiminde Türkiye’nin saylı firmaları arasında yer alan İzmir merkezli SAKA Cezayir’deki EQUIP AUTO fuarına katıldı. Dünya devlerinin üstün teknoloji ve kalite yarışına girdiği fuarda  SAKA standını ziyaret eden Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Ahinur Özdemir Göktaş “Şirketlerimizin global rekabette gösterdikleri performanstan gurur duyuyoruz “dedi.

Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Ahinur Özdemir Göktaş ile ticari ataşe yetkililerine bilgi veren SAKA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Fırat, firmanın onlarca ülkeye LPG tankı ihracatı gerçekleştirdiğini belirterek “Konya’daki fabrikamızda ürettiğimiz illeri teknoloji LPG tanklarını çok sayıda ülkeye ihracatını yapıyoruz. Bu önemli fuarda mutlaka bulunmamız gerekiyordu. Ülkemizin bir ihracat hedefi var. İnşallah bu süreci hep birlikte fedakarlıklar yaparak aşarız. “dedi.

BÜYÜKELÇİ GÖKTAŞ “FİRMALARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Ahinur Özdemir Göktaş’ta Cezayir’de yatırım yapacak, ihracat hedefleri, potansiyeli olan Türk firmalarına her türlü desteği  sağladıklarını belirterek, fuara katılan SAKA firması yöneticilerine teşekkür etti. Büyükelçi Göktaş “Şirketlerimizin  farklı sektörlerde dünya ile rekabette gösterdikleri performanstan gurur duyuyoruz. Üretiyoruz ve dünyaya satıyoruz. Daha çok üretmek öncelikli hedefimiz olmalı. Markalaşmada da   aynı hızla ilerliyoruz “şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum