Çağlar:"Torbalı'mıza olan gönül borcumuzu ödemeye geldik"

EGEOLAY/Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart Yerel seçimlerinde İzmir'in ilçeleri için belirlenen belediye başkan adaylarını açıkladı.

Çağlar:"Torbalı'mıza olan gönül borcumuzu ödemeye geldik"
Editör: Ege Olay
27 Ocak 2024 - 19:46
Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar oldu. Adaylığı çevresi ve partililerce sevinçle karşılanan Çağlar Torbalı'yı AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracaklarına vurgu yaparak;" Çocukluğumun ve gençliğimin her anında izleri olan, meslek hayatımı ve AK Parti’min bana verdiği tüm görevleri gururla yürüttüğüm Torbalım’da bu kez Cumhur İttifakı AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı olmanın onur ve gururunu yaşıyorum.
 
 
Bizlere güvenerek bu onurlu görevi layık gören başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Başkanımız Sn. Bilal Saygılı’ya, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sn. Veysel Şahin’e, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Hamza Dağ’a, Torbalı’mızın evladı İzmir Milletvekilimiz Sn. Mahmut Atilla Kaya’ya ve Cumhur İttifakı İzmir Milletvekillerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.
 
Bir teşekkürü de, bizleri en sıcak şekilde destekleyen-kucaklayan, dualarında unutmayan kıymetli hemşehrilerimize, büyük bir coşkuyla her daim yanımızda yer alan fedakar AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (Cumhur İttifakı) teşkilatlarımıza etmek istiyorum.
 
Bu İlçenin havasını soluyan, Dağkızılca’dan Tulum’a, Ahmetli’den Demirci’ye kadar 60 Mahallemizdeki her vatandaşımız, her Torbalı’lı başımızın tacıdır, öyle kalmaya da devam edecektir.
 
Cumhur İttifakı olarak, 31 Mart’a kadar İlçemiz genelinde ilmek ilmek çalışacak, Torbalı’mızı tekrardan özlemle beklediği AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız.
 
Bu İlçenin hizmetkarı olmaya, derdi ile dertlenmeye, ayrı gayrı olmadan partili-partisiz tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmaya ve Torbalı’daki her kesimin Belediye Başkanı olacağımıza şimdiden söz veriyorum. 
 
Torbalı’mıza olan gönül borcumuzu ödemeye geldik, başlıyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum