Buca'nın yeni formaları görücüye çıktı

EGEOLAY/TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonu pazar günü iç sahada Isparta 32 Spor karşısında açmaya hazırlanan ve global spor markası PUMA ile sponsorluk anlaşması imzalayan Bucaspor 1928, yeni sezonda giyeceği formaları tanıttı. Sarı lacivertliler sosyal medya hesaplarından yaptığı, “Takımımızın bu sezon şampiyonluğa giden yolda terleteceği formalar” başlıklı paylaşımla formalarını görücüye çıkardı.

Buca'nın yeni formaları görücüye çıktı
Editör: Ege Olay
02 Eylül 2021 - 11:44
İlk formada sarı renk daha ağırlıklı kullanıldı ve üzerinde aşağıya doğru ince lacivert bir şerit bulunuyor. Ayrıca omuzda da sarının bir başka tonu yer alıyor. İkinci formanın lacivert ve altın rengine sahip tasarımında yaka kısmındaki düğme ile detaylandırılması dikkat çekti. Üçüncü alternatif formada ise armada bulunan üzüm figürüne atıfta bulunarak beyaza ağırlıklı verildi. Omuz kısmında krem rengi ile fark yaratan formada, modern bir his yaratıldı. Kaleci formasında ise siyah öne çıkarılarak kol kısmında değişik renkler kullanıldı. 

Geleneksele yeni bir dokunuş
 
Formaların taraftarın beğenisine sunulmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, tasarımların yeni sezonda yenilikçi ve modern bir anlayışla kentin değerlerine sadık kalarak oluşturulduğunu söyledi. Formaların aynı zamanda cesur bir dizayna sahip olduğunu belirten Aktaş, “Üstün uyum ve hareket kabiliyeti oluşturmasını ve sporcularımıza rahatlık sağlamasını temel aldık. Yenilikçi, sınırları zorlayan bir yaklaşım ile tasarım yaparken kentin değerlerine de sadık kalmayı ihmal etmedik. Yani geleneksel palete yeni bir renk katmayı amaçladık. Taraftarlarımız günlük hayatta da formalarımızı rahatça giyebilecek. İnanıyorum ki bu camiaya gönül vermiş insanlar bu formayı çok beğenecek. Formalarımıza ilginin yoğun olmasını bekliyoruz. Yeni sezonda üstümüzde gururla taşıyacağımız tüm formalar bize uğur getirsin. Yolun sonu yineşampiyonluğa çıksın” yorumunu yaptı. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum