Buca Belediyesi'nin genç başkanı Erhan Kılıç mazbatasını aldı

EGEOLAY/İzmir’in Buca ilçesinde, 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde yüzde 49.60 oy oranı ile belediye başkanı seçilen CHP’li Erhan Kılıç, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’nda aldı.

Buca Belediyesi'nin genç başkanı Erhan Kılıç mazbatasını aldı
Editör: Ege Olay
07 Nisan 2019 - 10:11
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Millet İttifakı’nın adayı olarak seçimlere giren, Buca Belediyesi’nin yeni başkanı Avukat Erhan Kılıç’a mazbatasını Buca İlçe Seçim Kurulu Birinci Başkanı Ali Soyer verdi. CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun, meclis üyeleri ve partililer genç başkan Erhan Kılıç’ı mazbata töreninde coşkuyla karşıladı.

 

AVUKAT BAŞKAN’DAN ADALETLİ HİZMET SÖZÜ

 

Mazbata töreninde açıklama yapan ve Bucalı hemşehrilerine hizmet etmek için çok büyük heyecan duyduğunu dile getiren Erhan Kılıç, “Çok zorlu bir süreç geçirdik ve yaklaşık 1,5 ay çok ciddi bir seçim kampanyası yürüttük. Nihayetinde bu bir bayrak yarışıdır ve Buca halkı bu görevi bize teveccüh etti. Her zaman söylediğim gibi belediyeler siyaset üstü kurumlardır. Bu yüzden belediyelerde parti bayrağı bulunmaz. Ben de bu şiarla gece gündüz demeden çalışarak, bütün Bucalı’nın hizmetkârı olacağım. Bize oy vermiş olsun veya olmasın herkese adaletli hizmet götüreceğim” diye konuştu.

 

Seçim kampanyası sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Kılıç, “Öncelikle seçim günü, seçim sonuçlarının en adaletli şekilde tecelli etmesi için büyük çaba harcayan İlçe Seçim Kurulu’na emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Beni asla yalnız bırakmayan Buca İlçe örgütümüze, gençlerimize, kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu gururu bize yaşattığı için, desteklerini bir an olsun esirgemeyen Bucam’ın güzel insanlarına çok ama çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum