Bornova Kaymakamı Genel'den Başkan İduğ'a ziyaret

EGEOLAY/Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediye Başklanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret etti.

Bornova Kaymakamı Genel'den Başkan İduğ'a ziyaret
Editör: Ege Olay
20 Nisan 2019 - 10:13
Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan İduğ'a görevinde başarılar dileyen Kaymakam Genel, kendi yazdığı 'Az Daha Çoktur'adlı kitabı da hediye etti.  Kaymakamlık olarak her zaman Bornova Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacaklarını dile getiren Kaymakam Fatih Genel, "Bornova'da sevilen birisiniz. Zaten güzel olan Bornova'nın sizinle daha da güzel olacağına inanıyorum. Size başarılar diliyorum" dedi. Başkan İduğ da, "Sizin fikirlerinizden yararlanacağız. Sizin desteğiniz ve gücünüzün her zaman yanımızda olmasını isteriz" diye konuştu.



Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u makamında ziyaret ederek başarılar diledi.  Genel, Başkan Mustafa İduğ'a kendi yazdığı ve 3 sene önce yayınlanan 'Az Daha Çoktur'adlı kitabı da hediye etti. Kitabının 10 yıllık bir süreçte tamamlandığını ve denemelerden oluştuğunu ifade eden Genel, içeriği hakkında da bilgi verdi.



Kaymakamlık olarak her zaman Bornova Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacaklarına inandığını dile getiren Kaymakam Fatih Genel, "Başkanlığınızın İzmir'e ve Bornovaya hayırlar getirmesini dilerim. Bornova'da sevilen birisiniz. Zaten güzel olan Bornova'nın sizinle daha da güzel olacağına inanıyorum. Size başarılar diliyorum" dedi.



 Bornova'da beraber çalışmaktan heyecan duyduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Sizin fikirlerinizden yararlanacağız. Bornova'ya uygulayabileceğimiz projeleri gerçekleştirmek için ekibimizle birlikte çalışmalar yapacağız. Sizin desteğiniz ve gücünüzün her zaman yanımızda olmasını isteriz" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum