Bornova'da bayramlaşma

EGEOLAY/Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, onkoloji hastası çocukları ziyaret ederek hem moral, hem de bayram hediyesi verdi. Belediye Başkan yardımcıları ve bürokratları ile de on-line bayramlaşan İduğ, koronavirüs salgını sürecinde özveriyle görev yapan tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Bornova'da bayramlaşma
Editör: Ege Olay
24 Mayıs 2020 - 11:49
Başkan İduğ, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklara sürpriz bir   ziyaret gerçekleştirerek bayramlarını kutladı. Ailelere de moral veren Başkan İduğ, sürpriz hediyeleriyle sevindirdiği çocuklarla top oynayıp, sohbet etti.



Telekonferans üzerinden başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile görüşen Başkan Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi olarak kontrollü normalleşmeye geçilen salgın sürecinde fiziken çok yakın olamasalar da gönüllerinin bir olduğunu söyledi. Olağanüstü günlerden geçtiğimizi vurgulayan Başkan Mustafa İduğ, “Bornova ve Bornova Belediyesi olarak bu süreçte dayanışmamızı en üst düzeye taşıdık, yaptığımız çalışmalarla örnek olduk. Geride bıraktığımız iki buçuk aylık süreçte, Bornovalıların huzuru ve sağlığı için her zamankinden daha fazla çalışan tüm personelimize teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte keyifli bir bayram geçirmelerini diliyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı da kutluyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum