Bodrum İçin Önemli Tanıtım Fırsatı

EGEOLAY/BODER Genel Sekreteri ve Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, Anfaş Fuar merkezinde iki gün süren Antalya Turizm Fuarında yeni hedef pazarlar için yerli ve yabancı acentelerle görüştüklerini söyledi.

Bodrum İçin Önemli Tanıtım Fırsatı
Editör: Ege Olay
30 Ekim 2022 - 13:56
BODER üyesi oteller ve işletmelerin farklı standlarda tanıtım gerçekleştirdiğini belirten Girgin 2023 yılında sektör olarak daha iyi bir noktaya gelebilmek için özellikle Rus operatör ve acentelerle temas halinde olduklarını ifade etti.
Tüm dünyada en önemli turizm destinasyonları arasında sayılan Bodrum’da 2022 yaz sezonunda önemli doluluk oranlarına ulaştığını dile getiren Yiğit Girgin, 2023 yılı için de hedef büyüttüklerini vurguladı.
ULUSLARARASI ACENTELERLE BULUŞUYORUZ
Antalya Turizm Fuarına katılarak, Bodrum'un potansiyelini tüm pazarlarda tanıtmayı amaçladıklarını belirten Yiğit Girgin, “Rus turistlerin dolaşımları kısıtlı olduğu için Türkiye onlar için cazip bir ülke. Burada Rusya, İngiltere, Avrupa Birliği ülkeleri ve Türkiye'den katılan önemli acente ve operatör firmalarla görüşme halindeyiz. Bizler de uluslararası kalite standartlarına sahip olan Bodrum'u tanıtmak ve bir alternatif olarak turistleri kentimize yönlendirmek istiyoruz” diye konuştu.
SÜREKLİ YENİLENİYORUZ
BODER Genel Sekreteri Yiğit Girgin,  sürekli yenilenerek güçlü bir ekip ile çalıştıklarının altını çizdi. Girgin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sürekli yenileniyoruz, kendimize bir şeyler katmaya, eklemeye, değişmeye, bakış açımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Beklentilerimiz doğrultusunda sezonu yoğun bir dolulukla iyi bir noktada bitirdik. Hep şöyle diyorum: Başarılı olmak sorun değil, başarılı kalmak sorun. Yani hayatın neresinde olursanız olun başarılı kalmak daha büyük bir olay. O yüzden başarılı kalmak adına biz çalışmalarımıza devam ediyoruz"

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum