Bodrum Belediyesi Destek Verdi Firmalar Çöp Topladı

EGEOLAY/Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum’da; geçimini yöreden sağlayan firma çalışanları Çevre Kirliliğine dikkat çekmek için Bodrum Belediyesi desteğiyle, çöp topladı.

Bodrum Belediyesi Destek Verdi Firmalar Çöp Topladı
Editör: Ege Olay
23 Kasım 2020 - 10:32
Bodrum Belediyesi’nden verilen bilgiye göre;  İlçede faaliyet gösteren 9 firmanın çalışanları, Bodrum Belediyesi’nin de desteklediği etkinlikte,  Müskebi Mahallesi Kabakum mevkiinde çöp toplama etkinliğinde yarım saat içerisinde 30 torba çöp topladılar.



Çevre etkinliğinin öncüsü Lokmacı Ana firması yetkilisi Erdal Ayran; “Geçtiğimiz aylarda başkanımızın birkaç defa üst üste çöplerle ilgili yayınladığı fotoğrafları gördükten sonra ben şahsım ve  firmam adına, Bodrum adına rahatsız oldum. Ve sağ olsunlar buradaki hiçbir arkadaşım beni kırmayarak, etkinliğimize destek verdiler.  Sonuç olarak maalesef çöpleri bizler atıyoruz, temizleyende sonuçta biz olmalıyız. İnsanlarımız sağduyulu olsunlar. Bundan sonra inşallah belki restoranlar , inşaat firmaları ve diğer duyarlı esnaflar da takip eder bizleri. Tertemiz bir dünya, tertemiz bir Bodrum için bunları yapmalıyız.” dedi.