BODER'in Yeni Başkanı Ömer Faruk Dengiz Oldu

EGEOLAY/Bodrum Otelciler Derneği’nin (BODER) Olağan Seçimli Genel Kurulunda yapılan seçim sonucu Ömer Faruk Dengiz oy çokluğuyla başkan seçildi.

BODER'in Yeni Başkanı Ömer Faruk Dengiz Oldu
Editör: Ege Olay
24 Haziran 2021 - 11:14
İsis Otel’in toplantı salonunda yapılan genel kurulda katılımcılara teşekkür eden Ömer Faruk Dengiz, 280 üyesi bulunan BODER olarak güçbirliği içinde sektörün sorunlarının çözülmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.


Amaçlarının Bodrum'un kazanması olduğunu vurgulayan Ömer Faruk Dengiz, şunları söyledi:
 “19 Mayıs günü birlikte çıktığımız bu yolda, içimdeki Bodrum sevdasını anlattım. Bugün yine çok sevdiğim meslektaşlarımın, arkadaşlarımın karşısında bu seçkin toplulukla beraberim. O günden sonra birçok arkadaşımla birlikte yürekten çalıştık. Mavi Değişim adını verdiğimiz bir ekip olduk. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Burada amacımız Bodrum'un kazanmasıdır. BODER’in sadece 280 kişilik bir STK olması yerine yarımadaya yayılan bir dernek olması için çalışacağız. Artacak üye sayımızla birlikte BODER’e yakışan kurumsal bir binaya taşınmak için de gerekli adımları ilk günden atmaya hazırız. Bizim hayalimiz bu sektörün en önemli ihtiyacını karşılamak olacak. Bunu ve daha fazlasını hayata geçirmek için ilgili paydaşlara ulaşmaya hazırız.  Kariyer Fuarları başta olmak üzere sektörel fuarları doğrudan Bodrum’a taşımak istiyoruz. Sektörün girdilerindeki fiyat istikrarını korumak için gerekli olan platformu öncelikle oluşturacağız. Oluşturacağımız danışma kuruluyla sektörün deneyiminden ilham almaya hazırız” diye konuştu.


YENİ ADIMLAR ATACAĞIZ


BODER olarak sektöre yeni bir vizyon kazandıracak proje ve işbirliklerini yaşama geçirmek istediklerini de kaydeden Dengiz şöyle devam etti: “Değişen iş yapma süreçlerinde üyelerimize vereceğimiz mali ve hukuki danışmanlıklar için deneyimli kurumlarla işbirliği olanaklarımız şimdiden hazır. Sektörün dinamikleri arasında bürokrasi ile yakın ilişkiler de çok önemli. Ankara’ya bir BODER temsilciliği kazandırmaya hazırız. Hedeflediğimiz pazarlara daha hızlı erişmek için özel destinasyonlara yönelik tanıtımlarımız hazır. Benim ailem de turizme ev pansiyonculuğu ile başladı. Bu bilinçle bu alanda yeni adımlar atmaya hazırız. Sektöre yepyeni bir vizyon getirecek olan kadın girişimcilerimizin ihtiyacı olan donanımları da onlara kazandıracağız. Yorucu geçen sezonların ardından, üyelerimizin ve çalışanlarımızın ödüllendirileceği programlar üzerinde çalışıyoruz. Çalışanlarımızın çocuklarının sektöre kazandırılması için geliştireceğimiz programlarla yepyeni ufuklar açacağız”


BODER YÖNETİM KURULU
 
Ömer Faruk Dengiz Başkanlığındaki BODER Yönetim Kurulu üyeleri; Alişir Şahin, Ali Faik Korkmaz, Burak Yamak, Caner Arslan, Çetin Batuhan Akkan, Çiçek Sabahat Çalgın, Gürhan Gider, Kerem Berk Yılmaz, Mehmet Kocaoğlan, Mehmet Dağoğlu, M. Serkan Yılmaz, Yıldız Gökçe Uçarer, Yiğit Girgin ve Yusuf Günaydın olarak belirlendi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum