Reklam

"Birlikte paylaşmak için engelleri kaldırıyoruz"

EGEOLAY/Kuşadası Belediyesi, kentte yaşayan ortopedik engelli vatandaşların sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için önemli bir adım daha attı. Kuşadası Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin geliştirdiği projeye destek veren Kuşadası Belediyesi, ‘Engelli Ulaşım Aracı’nı’ hizmete soktu.

"Birlikte paylaşmak için engelleri kaldırıyoruz"
Editör: Ege Olay
03 Temmuz 2020 - 13:08
KUŞADASI’NDA  ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN BİR HİZMET DAHA HAYATA GEÇTİ

Engelsiz bir Kuşadası sloganıyla kentte yaşayan engelli vatandaşların sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için harekete geçen Kuşadası Belediyesi, önemli bir projeyi daha hayata geçirdi.

Kuşadası Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile iş birliği yapan Kuşadası Belediyesi, hayata geçirdiği yeni bir projeyle daha kentte yaşayan engelli vatandaşların yüzünü güldürdü. ‘Birlikte Paylaşmak İçin Engelleri Kaldırıyoruz” mottosuyla yola çıkan Kuşadası Belediyesi, Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde ‘Engelli Ulaşım Aracı’nı’ hizmete soktu. Yan tarafına monte edilen asansör sistemi sayesinde engelli vatandaşların rahatça binebildiği araç ile ortopedik engelli vatandaşlar hastane, kaymakamlık, adliye gibi kamu kurumlarına çok daha rahat ulaşabilecek. Kuşadası Kent Konseyi Engelliler Meclisi yetkileri hazırlanan aracı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim  etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum