Bilal Saygılı'dan İzmir Barosu'na tepki

EGEOLAY/AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından İzmir Barosu'nun Onur Haftası için düzenlediği etkinliklere tepki gösterdi.

Bilal Saygılı'dan İzmir Barosu'na tepki
Editör: Ege Olay
17 Haziran 2023 - 19:34

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı twitter hesabından İzmir Barosu'nu hedef alan paylaşımlarda bulundu. İzmir Barosu'nun düzenlediği Onur Haftası etkinliklerine sert tepki gösteren Saygılı, 'onur ve ahlak anlayışlarının gerçek anlamda sorgulanması gerektiğini' vurguladı. 

Baro'nun eylemlerini; aile birliğini yerle bir etmeyi, vatan ve millet bütünlüğümüzü hedef alan eylemler olarak değerlendirdi.

İzmir Barosu'nu geri adım atmaya davet eden Saygılı, söz konusu 'kepazeliğe' son verilmesini istedi.

Bilal Saygılı'nın paylaşımı şu şekilde:

"İzmir Barosu'nun 'Onur Haftası' adı altında düzenleyeceği ve LGBT propagandasını meşrulaştıran etkinlikleri desteklemesi, onur ve ahlak anlayışlarının gerçek anlamda sorgulanması gerektiğini gözler önüne sermiştir. Devletin, milletin adaletini temsil eden kamu niteliğindeki bir kurumun, bozgun cinsiyetçiliği körüklemesini kabul etmek mümkün değil! Baronun, dini ve toplumsal ahlâki değerlerle aile birliğini yerle bir etmeyi; dolayısıyla vatan ve millet bütünlüğümüzü hedef alan bu sapkınlık eylemlerine ortak olmalarının tek izahı; haddini aşmak, ahlâk erezyonuna basamak olmaktır. Kadın haklarını ve aile kutsallarını da çiğneyen bu istismarcılarla saf tutan; Türk Gençliği’nin yozlaşması için tertiplenen bu kirli propagandaya çanak tutan İzmir Barosu; derhal geri adım atmalı, adına 'Onur' dedikleri söz konusu kepazeliğe son vermelidir." 

YORUMLAR

  • 0 Yorum