Reklam

BELGEM'de yaz dönemi kursları başlıyor

EGEOLAY/Bornova Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde yaz dönemi hazırlıkları başladı. 3,4,5,6 ve 7. sınıflara yönelik olarak açılacak eğlenceli kurslardan yararlanmak isteyenler 28 Mayıs - 14 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek.

BELGEM'de yaz dönemi kursları başlıyor
Editör: Ege Olay
21 Mayıs 2019 - 13:00
Bornova Belediyesi'nin çocuk ve gençlerin eğitimine destek olmak için hizmet verdiği yaz dönemi kursları için kayıtlar başlıyor. BELGEM (Bornova Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi) bünyesinde, okulların kapanmasının ardından açılacak olan eğlenceli kurslar ile Bornovalı çocuklar yaz tatilinde eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayacak.

 

 

Birbirinden farklı etkinlik sınıflarının yer aldığı eğitimlerde; 3,4,5,6 ve 7. sınıflara yönelik olarak Robotik Kodlama, Scratch Eğitimi ve Kodu Game Laboratuarı açılacak. Ayrıca 4 ve 5. sınıflara için de; Akıl Oyunları, Yaratıcı Drama, Matematik ve Fen Atölyeleri ile Dil ve Tarih Atölyeleri yer alacak.

 

 

17 Haziran'da başlayacak olan yaz dönemi sosyal etkinlik atölyeleri haftada 6 saat olarak gerçekleşecek. Çamdibi BELGEM Merkez binasında verilecek olan eğitimler 4 hafta sürecek. Kurslardan yararlanmak isteyenler 28 Mayıs - 14 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek.

 

 

Yaz Dönemi İngilizce Eğitimleri

 

 

BELGEM'de yıl boyunca devam eden İngilizce kursları yaz döneminde de sürecek. 3,4,5,6, 7 ve 8. Sınıflar için düzenlenen İngilizce kurslarının da kayıtları 28 Mayıs'ta başlayacak. Haftada 2 gün 2 saat şeklinde gerçekleşecek olan eğitimler Altındağ Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Pınarbaşı Kültür Merkezi, Doğanlar Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi, Bornova Merkez Cumhuriyet Evi, Evka-4 Belediye Hizmet Binası ve Çamdibi BELGEM binalarında verilecek.




YORUMLAR

  • 0 Yorum