Belediye kapılarını halka açtı ziyaretçi akınına uğradı

EGEOLAY /Yerel seçimler sonrası Bayraklı’da rekor oyla seçilerek görevine başlayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilk icraat olarak belediye kapılarını halka açmasının ardından ziyaretçi akınına uğradı.

Belediye kapılarını halka açtı ziyaretçi akınına uğradı
Editör: Ege Olay
12 Nisan 2019 - 11:23
Gelen tebrikleri makamında kabul eden Sandal, ziyaretler kapsamında ilçe sakinleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarları ağırladı. Aynı zamanda matematik öğretmeni olan Başkan Sandal’ı, öğrenciler de yalnız bırakmadı. Sandal, öğrencilerin okulları için isteğini geri çevirmedi.

 

 

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlere Bayraklı'nın 24 mahalle muhtarı ve azaları da katıldı. Sandal'ı tebrik ederek görevinde başarılar dileyen muhtarlar, yeni dönemde birlikte uyum içinde çalışacaklarını dile getirdi. 

 

 

 

HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

 

 

 

Görevlerine başlayan muhtarlara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Sandal ise, "Seçim süreci içerisinde yapacağımız projelerle ilgili tüm muhtarlarımıza bir söz verdik. Muhtarlara yönelik burada bir masa oluşturacağız. Mahallelerin ihtiyacına yönelik park bahçelerden, temizlik işlerinden, fen işlerinden gerekli tüm imkanları seferber edeceğiz. Muhtarlarımız ihtiyaç duyduğunda bu birimlerden acil olarak tüm hizmetleri alacak. Mahallelerde en ufak sorun bile olsa başkan yardımcılarına ve bize ulaşmalarına gerek kalmadan sorunları çözelim istiyoruz. Meclis salonumuzda muhtarlara yönelik bir bilgilendirme toplantısı hazırlığı yapıyoruz. Eksiklerimize, projelerimize, yapmamız gerekenlere hep birlikte karar vererek tüm ihtiyaçlarımızı parça parça tamamlayacağız" dedi.

 

 

 

ÖĞRENCİLERİN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

 

 

 

Öte yandan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal kendisini ziyarete gelen öğrencileri de kırmadı. Sandal, okullarına bank ve yeşil alan isteyen lise öğrencilerinin bu isteklerinin yapılması talimatını verdi. Başkan Sandal, ziyaret esnasında ilgili birimin yetkilisini arayarak, Tepekule Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum