Bekir Çakmak'tan, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu çıkışı!

EGEOLAY/İş insanı Bekir Çakmak’tan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek geldi. CHP’li Çakmak, “Adil olmayan şartlarda yürütülen bir seçimi en başarılı götüren tek lider Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ydu” dedi. İş insanı Bekir Çakmak’tan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek geldi. CHP’li Çakmak, “Adil olmayan şartlarda yürütülen bir seçimi en başarılı götüren tek lider Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ydu” dedi.

Bekir Çakmak'tan, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu çıkışı!
Editör: Ege Olay
01 Haziran 2023 - 14:45
Türkiye, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından muhalefette yaşanması beklenen değişimleri bekliyor. CHP İzmir’den milletvekili aday adayı olan iş insanı Bekir Çakmak’da güncel siyaseti gazetemize değerlendirdi.
Bekir Çakmak, “Seçimlerin ardından elbetteki mutsuzluk, umutsuzluğa düşmüş bir kesim olabilir. Fakat 25 milyonun üzerinde oy almış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermemiş bir kitle var.  Adil olmayan şartlarda yürütülen bir seçimi en başarılı götüren tek lider Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. Devletin tüm imkanlarına karşılık, muhalefet elinden geleni yapmaya çalıştı” dedi.
MEDYA KADERİ BELİRLEDİ
Medyanın bağımsız olmamasına vurgu yapan Çakmak, “Bir ülke düşünün bir lider yayına çıkıyor ve 30’a yakın tv, radyo canlı yayında veriyor. Bunlara devlet televizyonu da dahil. Burada eşit bir yarıştan nasıl bahsedebiliriz? Medyanın bağımsız olmaması seçimin belki de kaderini belirledi” dedi.
ASLANOĞLU VE SOYER'İN PAYI BÜYÜK
İzmir’in aldığı oy oranına da vurgu yapan Çakmak, “İzmir, aldığı yüzde 67’lik oy oranıyla büyükşehirler arasında Sayın Kılıçdaroğlu’na en yüksek oyu getiren kent oldu. Bunda gerçekten çok çalışan İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çok büyük payı var” diye konuştu.
YENİ BİR YAPILANMA GEREKLİ
Çakmak, “Bundan sonrasında parti içinde ne gibi değişimler olacak bunu zaman gösterecek. Fakat Sayın Ekrem İmamoğlu’nun siyasi başarısının ekseninde yeni bir yapılanmaya gidilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum