Bayraklılı tekvandoculardan 7 madalya

EGEOLAY/Bayraklı Belediyesi 23 Nisan şenlikleri kapsamında İzmir’in en geniş katılımlı minikler Taekwondo Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. 405 sporcunun katıldığı turnuvada Bayraklı Belediyesi, 7 derece elde etti. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Tüm sporcularımızı kutluyorum. Bayraklı sporda marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Bayraklılı tekvandoculardan 7 madalya
Editör: Ege Olay
17 Nisan 2023 - 13:19

İLÇENİN GURURU OLDULAR

Spor alanında yaptığı yatırımlar, sporculara destekler ve elde edilen derecelerle dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. 23 Nisan şenlikleri sürerken bu kapsamda Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Minikler Taekwondo Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Bayraklı, başarılı sporcularının dereceleriyle bir kez daha gururlandı. 180 erkek ve 225 kız sporcuyla İzmir’in en geniş katılımlı turnuvasında Bayraklı Belediyesi sporcuları 7 madalya kazandı. Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Nil Yazıcı ve Ege Kovanlık ikincilik elde ederken, Derin Deniz Tandoğan, Buğlem Selçuk, Eylül Oğuz, Hamza Yağız Öztürk ve Berat Doğan da üçüncü oldu.

 

BAYRAKLI SPORDA DA MARKA OLACAK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bir yandan 23 Nisan şenlikleri kapsamında birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlerken bir yandan da İzmir’in en geniş katılımlı İzmir Minikler Taekwondo Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Bayraklı, spordaki farkını göstermeye devam ediyor. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Dereceleriyle ilçemizin gururu olan sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum