Reklam

Bayraklı'da piyano resitali

EGEOLAY/Bayraklı Belediyesi Piyano kursiyerleri, eğitmenleri Özlem Menokan öncülüğünde muhteşem bir resital verdi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Bayraklı'da piyano resitali
Editör: Ege Olay
10 Mart 2020 - 10:48
Bayraklı Belediyesi'nin 6-12 yaş arasındaki piyano kursiyerleri performanslarıyla profesyonelleri aratmadı. Piyano eğitmeni Özlem Menokan yönetimindeki 23 kişilik gösteri grubu, izleyenlerden tam not aldı. Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Küçük kursiyerlerden piyano resitali' başlıklı etkinliğe, aileler ve kursiyerlerin arkadaşları da büyük ilgi gösterdi. Gösteriyi Tunceli Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de izledi. Büyük beğeni toplayan etkinlik sonrası izleyenler minik kursiyerleri ayakta alkışladı.

 

Her şey onlar için

 

Çocukların sosyal ve kültürel aktivitelerle gelişimlerine katkı sağlamak istediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için çok önemli, çok değerli. Onların sanata olan ilgilerini keşfetmek, geleceğin sanatçılarının yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu doğrultuda açtığımız kurslara katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Bu tür etkinliklerimiz ve kurslarımız devam edecek. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için" diye belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum