Başkan Yetişkin mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı

EGEOLAY/Belediye Başkanı İsmail Yetişkin bayramlaşmaya meclis üyeleri ile makamında gerçekleştirdiği toplantı ile başladı.

Başkan Yetişkin mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı
Editör: Ege Olay
22 Mayıs 2020 - 17:09
Ardından Başkan Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Yelda Celiloğlu, Nuriye Hepterlikçi ve Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ile birlikte tüm birim müdürlükleri ve şantiyeleri ziyaret ederek personelle tek tek bayramlaştı.

Emekçilere teşekkür

Başkan Yetişkin salgın nedeniyle gecesini gündüzüne katarak çalışan temizlik işleri, fen işleri ve kültür ve sosyal işler ekiplerine de ayrıca teşekkür etti. Yetişkin “Seferihisar’da ilaçlanmayan, dezenfekte edilmeyen bir tane bile sokak kalmadı. Bu süreçte asfalt, taş döşeme, parkların onarılması gibi çok çeşitli alanlarda çalışmalar gerçekleştirdik. Sokağa çıkamayan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan bir ekip kurduk. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde ellerinden gelenin fazlasını yapan tüm mesai arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Herkese ailesiyle birlikte sağlıklı, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum