Başkan Serdar Aksoy;" Deve Güreşleri Daima Olacak" İptal Edemeyiz!

EGEOLAY/Menemen belediye başkanı Serdar Aksoy bir tv programında açıklamalarda bulundu.

Başkan Serdar Aksoy;" Deve Güreşleri Daima Olacak" İptal Edemeyiz!
Editör: Ege Olay
18 Ocak 2020 - 17:36 - Güncelleme: 18 Ocak 2020 - 18:37
Başkan Yaptığı açıklamada;

Yüzde 41 lik iller bankası kesintisi var.Personel maaşlarını kesintili olsada ödeme yapabiliyoruz.Ama buna rağmen açılışlar yaparak hizmet vermeye devam ediyoruz.



İşçiler’in maaşı 3500 TL



Ben başkan Seçilmeden  önce imzlanmış toplu iş sözleşmesi var.9500 TL  bir maaliyetli işçimiz var.Bizde ne yaptık o toplu iş sözleşmesi yok hükmünde saydık,Ve bizde o sendikayı mahkemeye verdikBizde yeni taslak hazırlayarak yeni sözleşme hazırlayacağız.Artık bizde çalışan işçilerin taban ücreti 3500 lira olacak.



Ak Parti Grup Başkan Vekili Menemenli değil



Basında açıklamalar yapıp İkna odaları var diyen Ak Parti’nin grup başkan vekili Yusuf Demircioğlu Menemenli bile değil bazı eleştiler yapıyor bunlar doğru değil.İktidar partisi tarafından diğer ilçe meclisinden Yer bulamadığı için bu arkadaşı Menemenden aday yaptılar.Genç bir arkadaşımız ama Menemenle ilgili hiçbir şey bilmiyor çünkü menemende yaşamıyor.



Deve Güreşleri her yıl yapılacak



Deve güreşi ile ilgili verdiğim sözler yoktur.Ben o dönem adaydım henüz mazbatamı almadım bir kısım hayvansever akadaş geldiler o dönem imzalarmısı dediler bende imzaladım. Deve güreşi bir kültürel etkinliktir yok sayamayız.Önümüzdeki yıl daha ihtişamlı yapacağız, Hayvanseverler ile deve güreşleri düzenleyen arkadaşları bir ara getirdim Konuşun dedim milli değeröizdir iptal olamsı söz konusu değil..Ve önümüzdeki yıl daha iyisini yapacağım o benim geleneğim menemenin geleneğidir.Yapmaya devam edeceğim.Dedi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum