Başkan Sandal'dan gençlere mesaj: "Sandığa gelin, geleceğinizi geri alın"

EGEOLAY/Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçimlerin ikinci turu öncesi gençlere ‘sandık’ çağrısı yaptı. Başkan Sandal, “Sevgili gençler; Pazar günü mutlaka sandığa gidin ve geleceğinizi geri alın. Atatürk değerlerine ve Cumhuriyete sahip çıkın” dedi.

Başkan Sandal'dan gençlere mesaj: "Sandığa gelin, geleceğinizi geri alın"
Editör: Ege Olay
26 Mayıs 2023 - 12:26

TÜRKİYE'Yİ SİZ KURTARACAKSINIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde gençlere ‘sandık’ çağrısında bulundu. Seçimin anahtarının gençlerin elinde olduğunu söyleyen Başkan Sandal “ülkeyi bu zorlu günlerden siz kurtaracaksınız” mesajı verdi.

“CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMA ZAMANI”

Başkan Sandal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili gençler, çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bir öğretmen olarak çok iyi biliyorum ki; sizler sosyal hayattaki bozulmayı ve ekonomik krizin tüm yansımalarını iliklerinize kadar yaşıyorsunuz. Ayrıca gelecek kaygısının ne demek olduğunu da sizden daha iyi bilen olmaz. Bu kötü gidişata sizler dur diyebilirsiniz. Bu mücadelenin öncüsü olursanız bu kötülükleri geride bırakabilirsiniz. Unutmayın! Sizler geleceğimizin, vatanımızın, milletimizin ve cumhuriyetimizin teminatısınız. Ulu Önder Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde de belirttiği gibi şimdi sizin istikbale ve cumhuriyete sahip çıkma zamanınız… Sizler bu ülkeyi kurtarabilirsiniz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum