Başkan İduğ, şehit aileleri ile buluştu

EGEOLAY/Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Türk Kızılayı Bornova Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltıda şehit aileleri ile bir araya geldi. Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış ve Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut’unda katıldığı etkinlikte şehitlerin ailelerine plaket verilerek şükran sunuldu.

Başkan İduğ, şehit aileleri ile buluştu
Editör: Ege Olay
11 Nisan 2021 - 09:23
Düzenlenen özel organizasyonda, şehitlerin yakınları ile tek tek ilgilenen Başkan Mustafa İduğ, ülkeleri için canlarını veren şehitlerin aileleriyle aynı ortamı paylaşmaktan onur duyduğunu belirtti. Başkan İduğ, “Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
 
Etkinliğe katılan Kaymakam Fatih Genel, “Vatanımızın müdafaası uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Bu vatan için yaptıkları hiç biz zaman unutulmayacaktır” diye konuştu. Şehit ailelerine vefa borcu olarak kahvaltıyı düzenlediklerini ifade eden Cemil Kurkut ise, “Bugün sözün bittiği yerdeyiz. Şehitlik en yüksek mertebedir. Bu kahramanlarımız asla unutulmayacaklar. Onların bize emaneti olan şehit yakınlarımızla bir arada olmaktan onur ve mutluluk duyduk” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum